anonim_4396
| Anonim întreabă:

De ce va place asa de mult Game of Thrones? O descriere fara spoilere va rog.

6 răspunsuri:
| Adry05 a răspuns:

Pentru ca personajele sunt foarte bine individualizate, fiecare are probleme lui pe care eu inca nu le-am gasit in alte seriale. Lumea descrisa acolo e superba, locurile sunt superbe, e multa intriga dar fara a o da in povesti de telenovela. Se vede ca regia e excelenta intrucat totul, pana la cel mai mic detaliu e impecabil. Decorul e frumos si daca ai ochiul format pentru frumos o sa te bucure fiecare scena pentru ca e foarte `appealing`. E un serial pentru toata lumea fiindca are de toate : drama, iubire, razboi, istorie (Desi e totul plasat intr-un univers fictiv), violenta, scene explicite s-a.m.d. Pentru mine sincer e cel mai bun serial dar intre toate pana acum, e oricum printre primele pozitii.

| RAY a răspuns:

De piticul ala si de blonda aia imi place

| Sn4k3 a răspuns:

Nu stii ce o sa se intample, sunt si unele momente in care nici nu-ti vine sa crezi ce s-a intamplat, actiune interesanta si devine din ce in ce mai bun.

| Blastphemy a răspuns:

Da, regizorul mizează pe lipsa de predictibilitate. Pe deasupra, îți mai găsești și personaje de care te atașezi.

| Cthulhu16 a răspuns:

Pentru ca e poveste captivanta, nu stii niciodata ce o sa se intample, serialul are o actiune complexa cu o multime de personaje interesante, fiecare cu propria lui poveste. De aceea e greu de spus cine e bun si cine e rau, fiindca asta depinde de perspectiva personajului din care privesti. Oamenii traiesc in locuri fantastice, fiecare avand propria poveste. Cum zice si numele, Game of Thrones este centralizat pe un ''joc'' al puterii, pe care personajele centrale si-o doresc pentru a face bine sau rau. Dar cred ca cel mai important motiv pentru mine e faptul ca nimic nu e ceea ce pare a fii. Unii oameni pot parea curajosi si onorabili, cand de fapt sunt exact opusul, chiar si cei mai slabi la prima vedere pot deveni puternici si importanti, si de la toate personajele in parte ai ceva de invatat.

| alehar05 a răspuns:

In primul si in primul rand povestea e extraordinara, nu poti sa-ti dai seama niciodata ce ar putea urma, e un serial foarte imprevizibil, in al doilea rand e foarte bine lucrat, doar o singura scena a fost filmata de 50 de ori ca sa fie perfecta, cat despre efecte, peisaje si nu in ultimul rand actori, au nota 10 din partea mea, e un serial la care se munceste din greu, a fost filmat in 5 tari diferite. Uita-te si o sa te convingi.