| Lolololalali a întrebat:

De ce va place Twilight? Argumentati!

Am citit cartile, am vazut doua filme.Sa zicem ca sunt destul de ok, dar nu mai mult, nu se compara cu alte filme sau alte carti pentru adolescenti.
Deci, de ce va place Twilight?

5 răspunsuri:
| Daria a răspuns:

Imi plac cartile foarte mult, sunt bestialelove struck
De filme nu prea ma dau in vant, dar iti spun ce-mi place.:
-ideea e unica
-actorii se potrivesc minunat rolurilor
-efecte speciale foarte bune
-o poveste de iubire ciudata si incurcata, dar cu un final fercitit.happy

| pwp a răspuns:

Mie imi place pentru ca este cu vampiri
ador vampirii
mai ales pe damon din jurnalele vampirilor love struck

| Black_Cherry a răspuns:

Tie de ce iti place filmul/cartea ta preferata?

| Mrrrrrrrrrrr a răspuns:

Pentru ca este ceva deosebit, este apoape de lumea realului dar si SF happy ai sa vezi ca alte carti SF nu se apopie nici pe departe de lumea realului, plus ca are O DISTRIBUTIE EXCELENTA. Si daca nu era ceva inedit nu ar fi avut atat de mult succes!

| Ann3 a răspuns:

Pai sa stii ca e o intrebare buna! Dc imi place twilight? Hmm... pai pentru ca are ceva aparta, felul cum s-au cunoscut cei doi protagonisti, felul cum se iubau, se sarutau cu atata pasiune si romanta pe care ne faceau sa o vedem e ceva care, in alte filme lipseste! Povestea este una ciudata si asta o face spectaculoasa! Edward o repecta pe Bella chiar daca era mult mai puternic sau mai rapid decat ea. Au luptat unul pentru celalalt! Si un vampir care se presupune ca nu are suflet si la creat impreuna cu Bella, si-au facut sufletul lor. nu stiu cum ti se pare tie, dar pe mine acest film m-a impresionat!