anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Deci, nu înţeleg ce s-a întâmplat la,, Pariu cu Viata `` de pe P R O tv că acum în episoadele anterioare arăta că,, Ioana,, cică a făcut stop-cardiac, şi când văd că ea nu are nimic, nu am ştiut ce să mai cred. Vă rog explicaţimi şi mie ce s-a întâmplat acolo că nu am înţeles nimic. Să răspundă doar cei care se uită la această telenovelă, în fiecare luni. Mulţumesc! Scuze pentru categorie!

Răspuns Câştigător
| dellyutzaaa123 a răspuns:

Deci acolo zicea asa "Vezi luni daca Ioana a facut stop cardiac sau nu" Si ea intre timp se vindecase :d

6 răspunsuri:
| hideaway a răspuns:

Aaaaa. Păi nimic nu am înţeles.

| hideaway a răspuns:

Dar nu am spus nimic despre fundiţă.

| MadaTeIntreaba a răspuns:

Pai cred ca s-a vindecat nici eu nu stiu dar ma mai uit sa vad ce se intampla.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Buna!

Facuse dar sti care e faza? Ei au facut asa fiindca toata lumea credea ca moare nu ai vazut ca atunci cand era in part s-a ridicat sufletul ei si a cantat o melodie cu anca in timp ce doctorul apasa pe pieptul ei? atunci a dat impresia ca moare si daca ai vazut lunea trecuta arata ce credeau toti despre ioana in episoadele urmatoare nu au vrut sa ne arate ce urmeaza cu adevarat ea de fapt s-a revenit intre timp au facut asta ca si fie lideri de audienta si au reusit pariu cu viata este foarte frumos si educativ bine zis categoria arta si cultura pup, fundita te rog?

Pa, pa!

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Băi Betonk mă faci cretină?

| betonk2 a răspuns:

Cat de cretin sa fi sa te uiti la asa ceva...
da... de pelemea voi sunteti viitorul tari