| perfectgirl7 a întrebat:

E normal să fiu invidioasă dacă iubitul meu dă banii la alte femei cum ar fi fosta lui pentru că are un copil cu ea, adică eu mor de invidie în situația asta nu mi convine de nicio culoare mai bine mă fac și eu panaramă pentru că fetele astea sunt foarte apreciate în România și fetele cuminți sunt luate de fraiere și cam toți își bat joc de el din câte am văzut

57 răspunsuri:
| darrio2007 a răspuns:

Are responsabilitati si bravo lui. Se pare ca prea te crezi perfectgirl.

| perfectgirl7 explică (pentru darrio2007):

Da se pare că are responsabilitatea față de copil

| darrio2007 a răspuns (pentru perfectgirl7):

Asta e. Pe tine te iubeste intr-un fel iar pe copil altfel.

| darrio2007 a răspuns:

Se pare ca in alta intrebare spuneai ca vrei sa te muti cu el, in satul lui. Dar nu vor parintii tai.
Se pare că esti și geloasă.

| perfectgirl7 explică (pentru darrio2007):

Nu vreau nepărat să mă mut încă mai aștept

| darrio2007 a răspuns (pentru perfectgirl7):

Ok. Gandeste-te foarte bine inainte sa iei o hotarare. Decizia ta iti poate influenta toata viata.

Bula
| Bula a răspuns:

Iubi al tau trebuie sa plateasca pentru cresterea copilului.
Este obligat, ca parinte.

| perfectgirl7 explică (pentru Bula):

Știu asta dar nu o să mai iubi al meu

| anonimg a răspuns:

Nu trebuie să te încurci cu cei despărțiți care încă îi mai leagă sentimente sau copii.
Relația ta este numită de Dumnezeu preacurvie. Și Dumnezeu nu poate binecuvânta o altfel de relație.
Cei care au copii și n-au fost căsătoriți sunt oameni iresponsabili; și ei vor fi iresponsabili toată viața lor și deci în toate relațiile lor. De aceea nimeni nu trebuie să se încurce cu astfel de oameni ușuratici. Ei calcă inimi în picioare și apoi mai rău de atât ei cred că le și pot repara. A crede că poți repara inimi frânte este cea mai mare iresponsabilitate ce poate exista în viața unui om.

Toți oamenii să trăiască în ascultare de Dumnezeu dacă vor ca relațiile lor să fie binecuvântate.

| Frank51 a răspuns:

Dacă ești genul ăsta de femeie bănuiesc că e normal. Dar ține cont că are niște responsabilități, și trebuie să dea banii ăia ori cu frumosul ori cu urâtul.

| perfectgirl7 explică (pentru Frank51):

Okey nu mai vreau să fiu cu el

| johnnny123 a răspuns:

Nu, nu este absolut deloc normal să fii "invidioasă". Este un comportament infantil și egoist.

Din moment ce are un copil cu femeia aia, nu este datoria lui să o susțină financiar să-l crească?

| perfectgirl7 explică (pentru johnnny123):

Ba da dar mie nu mi convine pur și simplu să fie sănătos

| johnnny123 a răspuns (pentru perfectgirl7):

Dacă nu-ți convine, gasește-ți unul care nu are copil. Dacă nu ești în stare să înțelegi că pentru el copilul lui este mai important decât o femeie cu care a început să vorbească de trei zile, atunci clar nu ai ce să cauți în genul ăsta de relație.

| perfectgirl7 explică (pentru johnnny123):

Mda asta e nu îmi place nu îmi place

| Hyperion7 a răspuns:

Ințeleg că ești o femeie foarte grijulie,atenta,iubitoare și înțeleg că ești complet ignorata, nevoile tale nu sunt văzute,auzite,tu,de asemenea nu ești auzită și văzută, însă, mă întreb, dacă tu ai fi in situația lui, cum ai reacționa, ce ai face?

| perfectgirl7 explică (pentru Hyperion7):

Sincer nu știu ce aș face dar eu nu accept așa ceva

| Hyperion7 a răspuns (pentru perfectgirl7):

Pai,nu știu cum să îți spun, dar asta e situația.
Fix același lucru l-ai face și tu sau un lucru asemănător.
In orice caz, nu contează asta, vorbește doar cu el, vezi ce poți rezolva

Și ce îi spun?

Sa ii spui că apreciezi că te gândești la copilul lui și că te bucuri dacă el este fericit, însă roagă-l sa nu uite de fericirea ta.

Am înțeles mersi

Că se gândește*
Cu drag, sper sa te ajute!

| VoidEternal a răspuns (pentru Hyperion7):

Dacă fericirea ei tine de banii lui, atunci ar trebui el să-i dea papucii nu invers.

| perfectgirl7 explică (pentru VoidEternal):

Dacă aș fii avut bucurii la banii atunci mi aș fi luat unul bogat nu unul mai sărac pur și simplu probema e că sunt invidioasă pe fata aia aia are tot ce vrea și acum o ajută și asta și eu că sunt okey nu am nimic

| Hyperion7 a răspuns (pentru VoidEternal):

Nu putem trage concluzii pripite, nu știm toată povestea.

| LaSteauaCareaRasarit a răspuns:

Iubitul tau nu "dă banii la alte femei", el plateste pensie alimentara a copilului. Banii aceia sunt dreptul copilului.
Ii poti spune sa faca transfer bancar, ca sa existe si o dovada a platii.

| Furnicuta000 a răspuns:

Pai si daca nu voia sa faca asta tot era obligat de lege pentru ca trebuie sa sustina financiar acel copil, trebuie sa-i dea bani lunar fostei. Cand iei un barbat divortat si cu copil, accepti faptul ca el va avea mereu o legatura cu copilul si cu mama copilului.
Dar priveste partea buna, daca ii da bani si isi viziteaza copilul inseamna ca e un tata responsabil si pe viitor daca veti avea copii te vei putea baza pe el

| perfectgirl7 explică (pentru Furnicuta000):

Nu e divorțat nu au fost căsătoriți

| Furnicuta000 a răspuns (pentru perfectgirl7):

Tot aia e

| siriusblack98 a răspuns:

Daca esti o fata cuminte de ce te cuplezi cu astfel de barbati care au copii? De ce nu te cuplezi cu un barbat singur fara obligatii?

| perfectgirl7 explică (pentru siriusblack98):

Pentru că mie mia plăcut de el din înainte să aibă iubită și copil și na mi-a fost ciudă că să cuplat cu aia atunci și încă îmi place dar mai bine nu

| siriusblack98 a răspuns (pentru perfectgirl7):

Si ai zis sa-l iei tu dupa ce si-a facut "bagaje" este? rolling on the floor Not a smart move.

| perfectgirl7 explică (pentru siriusblack98):

A fost o idee proastă serioshee hee

| StrongHeart a răspuns:

Deci esti invidioasă că un copil primeste sustinere din partea tatalui său? Ce spune asta despre tine?

| Cipi1212 a răspuns:

Trebuie să plătească pensie alimentara.

| Kufu95 a răspuns:

Legea îl obligă să plătească pensie alimentară pentru copil, tu pratic îl pui pe el, să facă o infracțiune, eu cred că tu nu cunoști nici legea, din moment ce tu ești invidioasă și din așa ceva. Nu îți convine situația? Pleacă de lângă el și gata. Eu nu cred că vei rezolva nimic, dacă vei ajunge panaramă, cel mult vei arăta doar penibilă, în fața bărbaților care chiar știu să aprecieze o femeie.

| perfectgirl7 explică (pentru Kufu95):

Dar nu i-am spus să nu plătească pur și simplu sunt doar invidioasă pentru că așa e caracterul meu aia venit a trecut și ce se alege cu ceva de la el de asta sunt invidioasă aș fii invidioasă și dacă ar fi vorba de sorsa măsa sau alt cineva pentru că doar eu vreau să fiu în atenția lui și să primesc chestii asta e ideea

Gen mie nu mi ar conveni să de a mereu la altcineva Okey e ziua lui maicăsa îi ea ceva Okey e ziua lui sorsa îi ia ceva dar nu să le ia și să le de a mereu sau dacă au nevoie de ceva urgent să le-a de a nu spun că nu dar în fiecare lună și chestii din astea și de asta sunt invidioasă și pe fosta lui că o să fie nevoie să îi de a în fiecare lună și mie nu îmi place ca iubitul meu să de a la alte femei indiferent de ce femeie este vorba mă frustrează chestia asta, oricum am mereu impresia că o să se împace și eu o să rămân baltă

| Kufu95 a răspuns (pentru perfectgirl7):

În rest cum se comportă cu tine?

E okey

| Kufu95 a răspuns (pentru perfectgirl7):

Aha, deci tu stai cu băiatul ăsta, doar ca să ai tu ce te lăuda că îți cumpără. Exact cum am spus în altă întrebare, tu nu ai trecut de la faza de fată la femeie, maturizează-te pe bune! Uite așa vei pierde multe persoane din jurul tău, nu doar pe acest om, mai vedem peste câțiva ani, când chiar nu îți va mai fi așa ușor, să întâlnești alți bărbați, să vezi tu cum vei începe cu adevărat să apreciezi, că oamenii stau cu tine pentru ce ești tu ca persoană, nu ca să obțină ceva sau mai există varianta, să crească și mai tare frustarea, să începi să crezi că toți suntem la fel, cam asta se întâmplă în multe cazuri, dar atâta vreme cât el nu se comportă urât cu tine și tu ai spus clar, că are o responsabilitate, scuze, dar nu am cum să îți țin partea, există și alte lucruri mai grele prin care trece lumea, nu că nu îți ia ție cadou, acum pe bune. Bun, deci în concluzie ori te desparți de el ori continui să fi alături de el și te oprești în a mai urmări doar materialismul.

| LaSteauaCareaRasarit a răspuns (pentru perfectgirl7):

"aia venit a trecut și ce se alege cu ceva de la el"
Esti complet aeriana! Tu habar nu ai ce inseamna sa cresti un copil. Banii aia (1 000 - 1 500 lei) nu ajung pentru cresterea copilului, trebuie sa munceasca si ea sa-i asigure mai mult decat mancat, imbracat.

| Robert2526 a răspuns:

Pai este un barbat care are un copil deci obligatii. Cand te-ai cuplat cu el, stiai in ce te bagi?

| perfectgirl7 explică (pentru Robert2526):

Da știam dar acum mi-am dat seama de niște lucruri adică eram cu capul în nori din cauza că eram îndrăgostită rău de tot de el de acum câțiva ani

| Robert2526 a răspuns (pentru perfectgirl7):

Din pacate indragosteala si realitatea sunt fundamental diferite. Se poate sa ai o relatie si asa cu el dar cu conditia sa accepti ca el are un copil. Sunt o multime de oameni care traiesc cu o situatie asemanatoare...depinde doar de tine

| perfectgirl7 explică (pentru Robert2526):

Așa nu mersi mă omoară invidia asta chiar dacă îmi zic e normal e okey nu ar trebui să fiu așa nu pot nu mă lasă orgoliul să nu mai invidioasă și când sunt invidioasă sunt automat și foarte supărată și nu mai am chef de nimic

| Whitte a răspuns:

Trebuie sa dea bani pentru copil. Si numai "fosta", mama copilului ii poate primi.

| GligoresiLaruca a răspuns:

O sa fii pe locul 2 mereu.Cateodata locul 3.
Daca traieste ma-sa locul 4.

| Kiran a răspuns:

Este normal sa te simti asa cand ii ofera ei mai multa "atentie" decat tie, actuala lui, sunt sigur ca i-ai reprosat de multe ori asta si a slabit usor usor aceste atentii dar tot nu esti multumita cu rezultatul.

Daca alegi sa te transforme o idila, nu da bine pentru tine, asa usor te poate modifica o relatie unde, stiai de la inceput ca dragostea lui putea sa nu fi tu?

Acum ai si putin orgliu sa ne spui ca toti isi bat joc de el, aveai de la inceput raspunsul si nu inteleg, ce exact doresti sa auzi? Cauta ceva fara angajamente si sa aiba standarde asemenea ce tu poti oferi, daca nu gasesti pana la 25, distreaza-ti viata cu 5 odata, dar nu te lasa botoasa un baiat ce are copil, e ca si cum te-ai supara pe semafor ca se face uneori verde, alteori rosu

| perfectgirl7 explică (pentru Kiran):

Nu i-am spus nimic până acum că nu îmi convine eu mă gândesc ce să fac momentan

| Kiran a răspuns (pentru perfectgirl7):

Odata ce te gandesti daca pleci sau nu din viata unui om, raspunsul este deja evident, pana la urma, du-te acolo unde esti iubita

| jonnybaiatbun69 a răspuns:

Orice s ar intampla sa NU te faci panarama.
Da, e normal sa fi invidioasa in situatia asta, daca nu ti convine lasa l ca e plina "balta de pesti"

| perfectgirl7 explică (pentru jonnybaiatbun69):

Mi s-a luat oricum de el din cauza asta și mie ciudă că eu voiam să fiu cu din înainte să se combine aia cu el și acum tot aia are parte numai de bine și eu de rău

Întrebări recente