| Sorelina a întrebat:

Funda! Cum vi s-a parut filmul "Strania poveste a lui Benjamin Button"?

Răspuns Câştigător
| MeGustaaaaa a răspuns:

Un film ce rasare dincolo de imaginatie...Foarte creativ. Faptul ca el intinerea a facut ca filmul sa fie unul aparte.Cand prietena lui imbatranea el intinerea, foarte interesant! Cand ea avea 60-70 de ani el avea 7-8 ani.Un film foarte creativ, dincolo de imaginatia oricui! Foarte frumos filmul acela! Funda?

7 răspunsuri:
| Visatoarea a răspuns:

Interesant.Faptul ca se naste pe la 80 de ani şi în loc să imbatranească, intinereste practic te captiveaza! Un film magnific!

| Shado15 a răspuns:

Supertongue! am stat pana la 2 noaptea sa-l vadtonguea meritat.Mi-a placut atunci cu mosul alalaughing "- Am fost lovit de 7 ori de trasnet!" rolling on the floor fundita?

| Bibbi1507 a răspuns:

A fost foarte frumos si o poveste interesanta.

| Pumma09 a răspuns:

Unul dintre cele mai tari filme pe care l'am vazut!

Funda?big grin

anonim_4396
| Anonim a răspuns:

Cam sec.

| Azazel69 a răspuns:

Un film exceptional.O poveste magnifica despre viata, iubire, credinta si suferinta. O istorisire extraordinara despre determinare si sacrificiu.Primul si totodata singurul cuvant la care ma pot gandi atunci cand incerc sa gasesc adjective pentru a caracteriza indeajuns de bine atmosfera filmului este "magic", astfel nu pot spune decat ca atmosfera creata pe tot parcursul peliculei este una magica, iesita din comun. desavarsita. Adoptand un ton obiectiv, dar pastrand idea de mai sus, trebuie sa spun ca cinematografia este sublima, jocul actorilor fara cusur, scenariul de inalta clasa, si coloana sonora un deliciu pentru spectator; dar regia. ei bine regia este monumentala, (indraznesc sa spun) cum nu de multe ori mi-a fost dat sa intalnesc pana in prezent. Pot spune ca desi pana acum la auzul numelui David Fincher, gandul imi zbura la capodopere cum ar fi Se7en sau Fight Club, de azi inainte primul film la care ma voi gandi va fi cu siguranta acesta, The Curious Case Of Benjamin Button.O productie de exceptie, o incantare cinematografica pentru oricare cinefil. Un film care nu atat "te pune pe ganduri" cat te...provoaca sa gandesti. Recomand cu caldura.Vizionare placuta!

| PinkyKitty a răspuns:

Buna un film foarte bun chiar extraordinar cat am plans la final