| agirll a întrebat:

Hei all!:]

Pentru cei care se uita la Violetta[disney channel]
Am vazut ca Thomas nu va mai fi din sezonul 2, dar toti spun ca va fi cu Violetta..Nu mai inteleg niminlaughing

Cine stie sa imi spuna si mieoh go on

Funda:]

Răspuns Câştigător
| Frunziix3 a răspuns:

Uite cum stau lucrurile:
In Sezonul 2 (Violetta 2) Tomas nu o sa mai fie. Stiu...toti zic de Tomas ca Violetta v-a ramane cu el si blah, blah, blah...dar nu are cum! Tomas nu va mai fi! In schimb, va aparea Diego. Un alt baiat care se lupta cu leon pentru Violetta. :]
Cred ca Leon s-a saturat sa se tot lupte. -_-
Sa-l mai lase si pe el sa respire. laughing

| lola9 a răspuns (pentru Frunziix3):

Este adevarat dar vine o fata pe nume Lara si Leon se intalneste cu ea! Poate ca Tomas nu a mai putut juca in Violetta 2 iar Diego il inlocuie se mai intampla daca Tomas are un contract mai bun si trebuie sa renunte la serial poate probleme de familie cine stie! Dar cu adevarat filmul o cam ia razna!

10 răspunsuri:
| Δna a răspuns:

Pai cred ca va ramane cu Leon, pana ce se va intoarce tomas din Spania. Nu stiu sigur posibil sa vina alt baiat. :*

| AdElInGaBrIeL a răspuns:

Nu mai zice ma ca dai funda ca pana acuma nu ai dat niciunulstraight faceSi nu va mai fi in Viletta2

| NeedLast a răspuns:

Se va Intoarce Thomas

| x3Sunshine a răspuns:

Am vazut ca el nu o sa mai plece happy
Deci cum ar veni mai exista o speranta happy

| inesingerasul a răspuns:

Tomas nu va mai fi in violetta 2 pentru. ca l-au prins cu droguri... E adevarat happy

| crimiru06 a răspuns:

Violetta va ramane cu Leon, iar adevarat e ca Tomas nu va mai fi in sezon 2 din promourile pe care le-am vazut!
Un alt baiat pe nume Diego ii va lua locul lui Tomas intr-un fel.Se va indagosti de Violetta, dar in acest timp ea va fi cu Leon!
Violetta va fi iubita lui Leon, dar va sta si se va intalni de cateva ori si cu Diego.

| ShellyRocks a răspuns:

Tomas nu se mai intoarce. A semnat un alt contract, Dar dupa mine serialul fara Tomas nu e la fel, mie nu imi place..adica el si Violeta se iubeau mult ai acum l-a si uitat toate sunt amestecate, ca prima parte nu e nici una.zic

| Iordache_Denisa_1999 a răspuns:

Va fi cu ea ca am vazut in episodul 79, 80 ca VIOLETTA iesise de la Studio 21 apoi incepuse ploaia iar Violetta nu avea unde sa stea apoi a fugit, a alunecat si ghici cine a prins-o. TOMAS a prins-o si asa se apropiau si s-au sarutat...

| De_Blue_Sarah-Julia_1974 a răspuns:

Pai tomas nu a mai aparut deoarece se droga!