Pai am asa, si sunt foarte foarte bune dupa parerea mea acum depinde ce genuri preferi tu, eu iti dau din toate cate ceva.Si incep...
-Hunter x Hunter va ocupa mereu primul loc in topul meu si in inima mea deci e super tare, ti-l recomand foarte foarte foarte mult.
-Death Note
-Death Parade
-Elfen Lied
-Kakegurui
-Kakegurui xx
-Erased
-Your Lie in April
-Tokyo Ghoul
-Kaichou wa maid-sama
-Orange
-Sukitte ii na eu
-Kimi no na wa
-Kuzu no Honkai
-Domestic na Kanojo
-School Days
-Golden Time
-Rakudai kishi no cavalry
-ReLife
-Nanatsu no Taizai
-Diabolik Lovers
-Brothers Conflict
-Hischool DxD
-Vampire Knight
-Devil s Line
-Kimetsu no Yaiba
-Attack on Titan
-Kuroshitsuji
P.S. Unele dintre ele sunt si ecchi peste 18 ani, in rest ai in lista si de dragoste, actiune, comedie, thriller psihologic etc.
Vizionare Placuta!
Hello! Daca ne spui si genurile, cu atat mai bine pentru tine ! Sau nu ai vreo preferinta anume?
Dororo - Are violenta intr-adevar, dar e un anime foarte "sensibil" care te "atinge" sa zic asa si merita vazut. In plus, nu e foarte lung.
Elfen Lied - La fel, violenta cu carul, dar o poveste touchy ca si la Dororo. Daca te atrage genul asta o sa-ti placa.
De Naruto/Boruto, AOT, Bleach, Black Clover si alte d-astea super populare banuiesc ca nu vrei sa auzi, asa ca trec peste.
Death Parade - iar un anime foarte bun, mai ales la partea de grafica, nota 10++, e superb.
Psycho Pass - un anime politist asa, cu infractori, putin in viitor si mai Sci-Fi. Are o poveste care te ia prin surprindere si mereu te face sa realizezi ca nu e chiar asa cum credeai tu.
Devilman - E si pe Netflix parca, si din nou are extrem de multa violenta si nuditate, dar mie mi-a placut, are si o animatie mai ciudatica, probabil nu prinde pe oricine.
Nu-ti mai povestesc, iti las niste titluri:
Yakusoku no Neverland
Code: Breaker
Saiki Kusuo no Ψ-nan - Asta e o super comedie.
Grand Blue - Iar, super comedie.
Inuyashiki
M-am uitat la o groaza, daca vrei lasa-mi mesaj privat si discutam, ca daca stau sa le insir pe toate aici...
Cross Ange.
Povestea animeului este intortocheata dar...
Personajul principal e o tipa, cea mai tare tipa vazuta de mine in animeuri...o tipa care nu urmeaza clisee stupide, se adapteaza, evolueaza si are o personalitate oarecum "unica".
Anime-urile sunt naspa...
Just kiddin', you like what you like.
Pe reddit sunt niste spatii de anime, sigur gasesti sute de recomandari si pareri.
Black Butler (Kuroshitsuji) si Your lie in April (Shigatsu wa Kimi no Uso) sunt preferatele mele din toate animale-urile pe care le-am vazut. Recomand cu toata inima!
Elfen lied, corpse party (asta are doar 4 episoade), Tokyo ghoul, satsuriku no tenshi, another, owari no seraph, darling in the franxx (pe asta nu l-am mai terminat dar e destul de bun), kakegurui, erased, Charlotte
Ți as putea spune mai multe dar nu știu ce genuri îți plac