| IngerasulMicut a întrebat:

Hei. Ce anime-uri imi recomandati?

Răspuns Câştigător
| GiorgianaGiorgi a răspuns:

Pai am asa, si sunt foarte foarte bune dupa parerea mea acum depinde ce genuri preferi tu, eu iti dau din toate cate ceva.Si incep...
-Hunter x Hunter va ocupa mereu primul loc in topul meu si in inima mea deci e super tare, ti-l recomand foarte foarte foarte mult.
-Death Note
-Death Parade
-Elfen Lied
-Kakegurui
-Kakegurui xx
-Erased
-Your Lie in April
-Tokyo Ghoul
-Kaichou wa maid-sama
-Orange
-Sukitte ii na eu
-Kimi no na wa
-Kuzu no Honkai
-Domestic na Kanojo
-School Days
-Golden Time
-Rakudai kishi no cavalry
-ReLife
-Nanatsu no Taizai
-Diabolik Lovers
-Brothers Conflict
-Hischool DxD
-Vampire Knight
-Devil s Line
-Kimetsu no Yaiba
-Attack on Titan
-Kuroshitsuji
P.S. Unele dintre ele sunt si ecchi peste 18 ani, in rest ai in lista si de dragoste, actiune, comedie, thriller psihologic etc.
Vizionare Placuta!

9 răspunsuri:
| Celcestietot a răspuns:

Hello! Daca ne spui si genurile, cu atat mai bine pentru tine happy! Sau nu ai vreo preferinta anume?

| Ineys a răspuns:

Dororo - Are violenta intr-adevar, dar e un anime foarte "sensibil" care te "atinge" sa zic asa si merita vazut. In plus, nu e foarte lung.
Elfen Lied - La fel, violenta cu carul, dar o poveste touchy ca si la Dororo. Daca te atrage genul asta o sa-ti placa.

De Naruto/Boruto, AOT, Bleach, Black Clover si alte d-astea super populare banuiesc ca nu vrei sa auzi, asa ca trec peste.

Death Parade - iar un anime foarte bun, mai ales la partea de grafica, nota 10++, e superb.

Psycho Pass - un anime politist asa, cu infractori, putin in viitor si mai Sci-Fi. Are o poveste care te ia prin surprindere si mereu te face sa realizezi ca nu e chiar asa cum credeai tu.

Devilman - E si pe Netflix parca, si din nou are extrem de multa violenta si nuditate, dar mie mi-a placut, are si o animatie mai ciudatica, probabil nu prinde pe oricine.

Nu-ti mai povestesc, iti las niste titluri:
Yakusoku no Neverland
Code: Breaker
Saiki Kusuo no Ψ-nan - Asta e o super comedie.
Grand Blue - Iar, super comedie.
Inuyashiki

M-am uitat la o groaza, daca vrei lasa-mi mesaj privat si discutam, ca daca stau sa le insir pe toate aici...

| Catrice a răspuns (pentru Ineys):

Dacă ce vezi tu în Dororo e violenta... aia e limita minima de violenta pe care o poți vedea.
Vezi ca și aia din Psycho Pass se bat.
Sau poate vrea romantism și lacrimi (ia încearcă sayonara no asa ni yakusoku no hana wo kazarou-e film, se mai bat și ăștia cate puțin) și tu ii dai violenta laughing

| Superior a răspuns:

Cross Ange.
Povestea animeului este intortocheata dar...
Personajul principal e o tipa, cea mai tare tipa vazuta de mine in animeuri...o tipa care nu urmeaza clisee stupide, se adapteaza, evolueaza si are o personalitate oarecum "unica".

| RKBlue a răspuns:

Anime-urile sunt naspa...
Just kiddin', you like what you like.
Pe reddit sunt niste spatii de anime, sigur gasesti sute de recomandari si pareri.

| AppleInc a răspuns:

Ichigo Mashimaro e prea tare.

| kellyjamje12 a răspuns:

Black Butler (Kuroshitsuji) si Your lie in April (Shigatsu wa Kimi no Uso) sunt preferatele mele din toate animale-urile pe care le-am vazut. Recomand cu toata inima!

| HuaweiCorporation a răspuns:

Made in Abyss, ti-as sugera totusi sa ignori scenele cu pisu.

| Andracuamare a răspuns:

Elfen lied, corpse party (asta are doar 4 episoade), Tokyo ghoul, satsuriku no tenshi, another, owari no seraph, darling in the franxx (pe asta nu l-am mai terminat dar e destul de bun), kakegurui, erased, Charlotte
Ți as putea spune mai multe dar nu știu ce genuri îți plac

Întrebări similare