| Raisa22 a întrebat:

Hei! De ceva timp tot încerc să dau de un film vechi de acțiune pe care l-am văzut când eram mică. Stiu că era un grup de tineri care era condus de un actor tânăr chinez, ei jefuiau din magazine și omorau oameni. Îmi aduc aminte că erau foarte rapizi cu arma. Spre finalul filmului era o secvență cu tânărul care conducea gașca respectivă ( ceilalți murise pe parcurs) și cu încă un actor parcă tot chinez, iar ideea din acea secvență era ca, cel care ansamblează cel mai repede arma și o încarcă îl împușcă pe adversar. Știu că la început filmului această gașca jefuiesc un mall și aveau ceva măști cu diferite personaje ca să nu-i recunoscă părinții sau poliția. Ei făceau bani din treburile astea dar oamenii apropiați lor nu știau nimic despre asta. Oare cunoaște careva filmul respectiv?

5 răspunsuri:
| dullcat a răspuns:

Buna.Poti cauta pe siteul asta.Am introdus si eu niste cuvinte cheie, insa nu cred ca e ce cauti. :)) Te mai poti juca tu la cautare.

http://www.whatismymovie.com/......p?/results

| LordCristobal a răspuns:

Buna Raisa!
Scrie pe Google in engleza tot ce stii tu si tot ce iti amintesti despre film.Si cele mai mici detalii conteaza.
Dar vezi ca pe Google mai poti site-uri cu motoare de cautare a filmelor cred ca si ele te pot ajuta.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

C să primești răspunsuri mai multe și chiar cel corect, îți recomand să postezi această întrebare în categoria Filme&Seriale.

| BBJHHRUGs a răspuns:

Ai uitat sa precizezi ca acea gasca inregsitrau totul video si creiau un joc video pe tema asta. si l-au pus pe politist in rol principal.
Filmul e cu Jackie Chan si se numeste New Police Story (2004).
Funda?

| ndrxw22 a răspuns:

"Băieți răi" (în engleză "Young and Dangerous") din 1996.