anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Cine stie o lista de minim 5 filme despre viata sau familie, cu o drama sau ceva frumos? Am vazut Safe Heaven acum ceva timp si vreau unul asemanator. Multumesc anticipat... Fundahappy

Răspuns Câştigător
| DellAnais a răspuns:

The Lovely Bones - in film este vorba despre o fata de 14 ani care a murit si isi priveste familia din rai si isi da seama ca familia ei s-a schimbat mult The parents trap este un film despre doua fetite gemene care la nastere sunt date una mamei iar cealalalta tatei iar apoi ajung sa se intalneasca intr-o tabara de vara si o sa le intinda parintilor o cursa Vinerea traznita este un film despre o mama si o fica ce sunt foarte diferite si o sa aiba loc o schimbare intre ele (merita vazut e suuuper ) Matilda-este un film despre o fetita diferita (in sensul bun) fata de parintii si fratele ei, ea va ajunge sa descopere ca este mai diferita (ceva magic). Chiar daca nu o sa primesc fundita sper ca te-am ajutat :*

| AlissonPadalecki a răspuns (pentru DellAnais):

Chiar nu le-am vazut pe cele enumerate de tine si felul in care ai descris mi-a confirmat faptul ca nu ai dat pur si simplu copy-paste ci ca te-ai uitat si ti-au placut. Multumesc :*

10 răspunsuri:
| InVisible99 a răspuns:

The Duchess, este despre viata ducesei de Devonshire, una dintre cele mai cunoscute si hulite femei din înalta aristocraţie britanică a secolului XVIII...e super filmul happy

| thalyslly a răspuns:

Hereafter

| faramatania a răspuns:

The Holiday
Café de Flore
Straight A’s
It's Complicated
The Joneses

| Gαηαmα a răspuns:

Buna!
Eu ti-as recomanda : "The Words", "Seven Pounds", "The curious case of Benjamin Button", "Never let me go"..."P.S I love you", "If only" (daca nu le ai vazut...) happy

| AlissonPadalecki a răspuns (pentru Gαηαmα):

The curious case of benjamin button nu l-am vazut dar m-am uitat la trailer si nu mi-a placut. The words vreau sa il vad iar pe celelalte le-am vazut. Multumesc oricum :*

| infinity14 a răspuns (pentru AlissonPadalecki):

Din trailer nu mie nu mi-a placut.
dar da play la film, este unul foarte artistic si lacrimogen

| noink a răspuns:

Un film foarte emotionant, care trebuie neaparat vazut deoarece iti schimba oarecum perseptia asupra lucrurilor din jor este I AM SAM. Este un film uimitor despre un tatic, cara merge cu iubita la maternitate, iar dupoa ce ea naste, il paraseste. Astfel el ramane cu un copil, o fetita superba. Problema este ca el e bolnav psihic si nu o poate sustine. Fiind bolnav datorita impactului care a avut loc asupra lui din cauza,, parasirii lui,, de catre,, mamică,, minte lui se reduce la cea a unui copil. Intrebarea e ce va face fetita lui cand va depasi aceasta varsta. Ei ii va fi rusine si va incerca sa isi schimbe tatal.

Uite-te, si spune-mi ce parere ai. Nu pot sa cuprind nici in 101001001 de randuri frumusetea acestui film. E superb.

| AlissonPadalecki a răspuns (pentru noink):

O sa ma uit si o sa revin cu o parere. Multumesc :*

| Kevinel a răspuns:

Uita-te la The words, the persuit of happiness, hachiko o sa ramai impresionat sad!