anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Hei,TPU! *dau funda* Deci, de ceva timp ma uit la serialul supernatural și mi-ar plăcea sa pot sa îmi iau un lănțișor sau un tricou care sa aibă legătură cu serialul, dar sa nu fie ceva cu simboluri care sa îmi faca părinții sa creadă ca sunt satanista sau ceva (familia mea e foarte religioasa). Știți unde as putea găsi asa ceva, pe un site din România sau R.Moldova? Am cautat deja, dar nu am găsit ce îmi doream și ma gândeam ca ma puteți ajuta voi. Mersi anticipat!

Răspuns Câştigător
4 răspunsuri:
| supremxxxoxo a răspuns:

Funda

| supremxxxoxo a răspuns:

Nu-ti recomand sa cumperi deoarece acest anunt este prea scump si mai trebuie platit si 8 lei taxa de transport si in plus la ce ai nevoie, nu e ici macar o tinichea de lant,si eu sunt fan la seriale,anime,desene,filme dar nu cumpar rechizite,mai bine pune-ti o poza placuta pe destkop! Iti recomand LIE TO ME cu Tim roth este mai bun decat supernatural si mai intersant,pe cand supernatural este doar cu niste tampenii adica cam nerealiste,imaginatia la niste dobitoci, stiu ca este asa bun, dar nu mai iti pierde timpul pe ele, urmareste seriale care te invata ceva, uita cel mai bun serial nr 1 cu puscarie Prison Break, cu zombie dar nu esta asta vreo prostie WALKING DEAD, THE FINDER il da pe acasa gold uita-te la program, si daca vrei filme gen supernatural sau altfel scrie-mi!

| IntoTheShadows a răspuns (pentru supremxxxoxo):

Serios? Imi dai anunt si apoi imi recomanzi sa nu mi-l iau? Oau, logica ta ma omoara. Plus ca nu prea inteleg de ce incerci in primul rand sa ma convingi sa nu imi iau. Care ar fi problema ta, la urma urmei? Plus, nu imi pasa absolut deloc ce chestii ti se par mai bune tie decat un serial la care ma uit. Am pus o intrebare simpla, care cerea un raspuns simplu, fara toate parerile tale de care chiar nu imi pasa si care sunt absolut deloc necesare. A, apropo, nu trebuie sa imi recomanzi nimic fiindca am vazut toate serialele pe care le-ai enumerat. Fa-i recomandari altcuiva, care ti le cere. Ugh, pacat ca nu pot sa sterg funda pe care ti-am dat-o. Greseala mea.

| supremxxxoxo a răspuns (pentru IntoTheShadows):

Nu trebuie sa te superi! Ti-am recomandat un punct de vedere mai matur! Si multumesc era de ajuns ca nu ti-a mai raspuns nimeni si tu nici nu stiai sa cauti un obiect supernat.Asa sunt pocaiti, n-ai cei-face!