anonim_4396
| Anonim întreabă:


Imi puteti da un site asemănător cu Netflix care sa aiba toate serialele si filmele ca pe Netflix dar sa fie gratuit si sa aiba subtitrari?

7 răspunsuri:
suntserios
| suntserios a răspuns:

Nu ai sa găsești niciodată. Netflix are propriile seriale, făcute de ei.

| Sn4k3 a răspuns:

Scrie pe google: seriale online subtitrat. Si ca prin magie, apar foarte multe site-uri pe care te poti uita la foarte multe seriale.

| johnnny123 a răspuns:

Este ca și cum ai întreba "îmi puteți spune un restaurant asemănător cu KFC care să aibă același meniu dar care să fie gratuit?"

Netflix cheltuiește 13 miliarde de dolari anual pentru conținut. Nu ți se pare normal ca accesul la acest conținut să coste?

| suntserios a răspuns (pentru johnnny123):

E greu sa le explici romanilor ca acel continut costa bani

| johnnny123 a răspuns (pentru suntserios):

Nu li se pare normal să plătească 15 dolari pe lună pentru a viziona conținut de 13 miliarde, în schimb vor să fie plătiți 1000 euro pe lună pentru că completează niște formulare online.

anonim_4396
| Anonim explică:

Terrarium TV. Gasesti mai mult decat NETFLIX, dar subtitrarile nu le gasesti complte mai ales la seriale. Dar poti descarca subtitrari de pe internet. Aplicatia Terrarium TV ruleaza impreuna cu aplicatia MX Player. Descarcabil numai pe Android.

Terrarium TV poti descarca de aici

https://bit.ly/2RDI9CM
MX Player din Magazin Play.

Exista si parti bune si parti proaste cu Terrarium TV. Partea buna ca ai acces la multe filme si seriale. Multe filme lansate recent pentru care nici subtitrari nu exista ( inca ).
Dar la multe subtitrari cand le incarci, posibil sa nu se sincronizeze cu filmul. Adica subtitrarea sa apara mai repede, apoi sa vorbeasca. Sau invers. Dar nu e problema pentru ca poti seta viteza subtitrarii din MX Player.

Pentru sincronizare normala cu filmul, recomandat sa folosesti subtitrari 1080.

Subtitrarile descarcate de pe internet vin in arhiva zip. Vei avea nevoie de ES File Explorer pentru a dezarhiva fisierul cu subtitrari.
Subtitrari poti descarca de aici

https://subs.ro

La seriale de ex. subtitrarile sunt scrise cu E1 - vine de la episodul 1. S1 vine de la sezonul 1.

Ex. E10, S5 - episodul 10, sezonul 5. Ca sa stii cum sa incarci subtitrarile. Cand dezarhivezi subtitrarile, salveaza in memoria interna in folderul download.
Aplicatia necesita mult butonata. Dar daca vrei fara reclama si gratis, atunci recomand.

| debarasator63 a răspuns:

Nu sunt. Poti sa cauti seriale online.