anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Vineri am mers la Bucuresti la un film 3D si am pastrat ochelarii (nu cred ca o sa`mi faca ceva pentru ca i-am pastrat) si am cautat filme asemanatoare pe net, dar n`am gasit.stiti voi niste site`uri? Dar filme 3D horror si sa porti ochelarii.

12 răspunsuri:
| Kerli a răspuns:

Asta se numeste furt si ar trebui sa faci inchisoare. oricum nu vei gasi nimic altceva la care sa te uiti cu ochelarii aia deoarece au fost facuti special pentru filmele de la cinema. tu crezi ca cinemaul e al tau? bine ca n-ai "pastrat" si scaunul.

| Cartitza a răspuns:

Pai cel mai usor pe youtube ca sunt si lungmetraje 3D.
Funda?

| Cartitza a răspuns:

Pai atunci cumpara sau inchiriaza unul...

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Eu am zis ca am cautat pe net. Acesta cuprinde toate site`urile de socializare si site`urile de genul lui YouTube. Deci inseamna ca am cautat si acolo.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Eu nu cer in reviste dragilor. Eu cer filme horror 3D cum a fost la Bucuresti. Nu stiu sigur ce film a fost ca am fost cu prietenii si ei au cumparat biletu`. Tot ce vreau sa spun film 3D care poti sa-l urmaresti cu ochelarii.

| AshWorld a răspuns:

Daca ai mers la Cinema City n-ai de ce sa-ti faci griji, caci de cateva luni de zile ti-i da acasa si data viitoare daca vii cu ei platesti si mai putin pe biletul de film 3D.

| anonim_4396 explică (pentru AshWorld):

K

| lVlad a răspuns:

Http://www.youtube.com/watch?v=pq2awQCkyfg...hei uite aici, da full screen si enjoy:P:P, nu e film dar e un video fain cu natura:P:P

| anonim_4396 explică (pentru lVlad):

E o prostie...

| lVlad a răspuns (pentru anonim_4396):

Nu e o prostie...macar ai incercat?

| anonim_4396 explică (pentru lVlad):

Da, si nu are nimic un efect....parca am cerut horror, nu?

| pisicuta2884 a răspuns:

Nu, pe internet nu vei gasi, dar exista reviste cu imagini la care te poti uita. Funda? te rog