Adica al 18-lea
episdoul 19 apare abia saptamana viitoare... Elena era, pentru ca Katherine era prizoniera si nu a fost invitata in casa deci nu a putut sa intre.
@adelinutsa tin sa te contrzic ca nici Damon si nici Stefan nu au intrat neinvitatati
chiar la inceput arata cand vor sa intre si se lovesc si atunci Elena il invita intai pe Stef si apoi pe Damon...iar casa nu mai era a lui D si S si de aia trebuia invitata.
Era elena pentru ca katerin nu putea intra in casa decat daca o invita elena iar elena nu a facut-o si oricum nu cred ca o mai lasa klaus sa ii scape
Katherine era la Alaric acasa.deci nu aveam cum sa fie ea.M-am tot gandit si eu cine era
ca in ultima faza Elena sau Katherine i-a scos pumnalul lui Elijha. Elena era sigur.nu Katherine.
@secret96 tin sa te contrazi. Katherine poate sa intra in casa lui Stefan si Damon.deoarece a fost invitata odata, si acum poate sa intre cand vrea ea
Cum crezi ca intra Stefan sau Damon in casa Elenei neinvitati? Pt ca au fost invitati odata.
Bonnie s-a prefacut ca trebuia sa moara... Si Damon i-a spus la sfarsit Elenei despre Bonnie ca ea nu era moarta ci doar trebuia sa moara spunandu-i: Daca va trebui sa aleg intre tine si vrajitoare care sa treiasca mereu vei fi tu! Deci era Elena.
oangiiexl3pampamx3 întreabă:
UnchiulRamiz întreabă: