| Sunnyツ a întrebat:

Hey Tpu...am o nelamurire. Adica, cei care au vazut renumitul film de groaza " Mirrors " presupun ca-l stiti pe micutul Michael [ Cameron Boyce ] de acolo..acum, cum mama dracu a ajuns el dintr-un film ca ala sa joace in prostia de serial cica " Jessie " de pe Disney? Nu inteleg...

4 răspunsuri:
| Chelsea13 a răspuns:

Am vazut filmul Mirrors... Poate e mai de mult filmul sau serialul Jessie. Poate nu mai avea alta oferta de film decat aceasta ''Jessie''...Din cate am citit acest serial s-a lansat in decembrie 2011, iar filmul s-a lansat in anul 2008 deci.
Cameron Boyce a jucat si in Game on, Judy Moody and the Not Bummer Summer, Ochi de vultur, Oameni mari si fara minte. Fundita?

| LoryZuzu1 a răspuns:

Nici eu nu stiu...big grin

| NIKITA7EDOR a răspuns:

Pai nu stiu dar cred ca stii desenul ala cu batausii wasabi e unu jacke e rolu principal dar am vazut odata un film cu bataie si baiatu ala era un ninja si se batea cu geamanul sau si intrebarea asta mi-a pun si eu cum dracu a ajuns ala dintr-un film cu bataie super tare in prostia aia de desen batausi wasabi

| Cameron1999 a răspuns:

Și eu am văzut filmul OGLINZI MALEFICE sau cum îi spui tu MIRRORS.Bine,am văzut doar jumătate, că începuse să devine straniu.În fine,ceea ce vreau să spun e că poate nu o fii JESSYE la fel de bun ca OGLINZI MALEFICE, dar mie chiar îmi place și îl urmăresc.Dar, sinceră să fiu cred că cel mai bun film al lui Cameron este OCHI DE VULTUR.Îl iubesc! Oricum, dacă nu îți place JESSYE, nu te mai uita.Nu vreau să fiu rea, dar dacă ție nu îți place, nu înseamnă că trebuie să influentezi restul oamenilor să îl urască.