| princeslerika a întrebat:

La care film ai plîns vreodată?

13 răspunsuri:
NOname
| NOname a răspuns:

Hachiko: A Dog's Story (2009).

| Mayar a răspuns:

Instinct (1999) - orice om ar trebui sa vada filmul! La final, o sa intelegi de ce.
Ca sa te mai incurajez, afla ca joaca Anthony Hopkins in rolul principal.
http://www.cinemagia.ro/filme/instinct-227/

| Lovemeifyoudare44 a răspuns:

O iubire fara sfarsit (1998) E GENIAL FILMUL!

floresdemayo
Userul Lunii
| floresdemayo a răspuns:

Au existat anumite secvențe dintr-un film, care au sensibilizat într-adevăr... Mai ales filmele cu animăluțe care erau nevoite să supraviețuiască, atât furiei naturii, cât și a oamenilor. Pe moment, mă gândesc la filmul L'Ours (1988). E impresionant, și da, conține secvențe la care, într-adevăr plângi.
Un film delicat, și al cărui final te marchează, e Dancer in the Dark (2000). Totuși, dacă ai o inimă sensibilă, e bine să eviți finalul filmului, să faci cumva, încât să te astupi la ochi. : ))
Altele: Autumn in New York (2000), The Boy in the Striped Pyjamas (2008), The Green Mile (1999), Angel in the Family (2004), The Mighty (1998), Incompreso (2002), minunatul... HACHIKO!
Și multe altele...

| faramatania a răspuns:

Mai multe:Hesher (2010),Instructions Not Included (2013),Temptation: Confessions Of A Marriage Counselor (2013),Never Let Me Go (2010),The Fault In Our Stars (2014),puțin și la: Boyhood (2014),Cake (2014)

| Sn4k3 a răspuns:

A haunted house 1, 2. Mi-au dat lacrimile la cat am ras laughing.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Hachiko: Povestea unui câine (2009)

Plâng de fiecare dată când revăd filmul, e într-adevăr emoționant, mai ales că este inspirat din fapte reale.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

A walk to remember

Răspuns utilizator avertizat
| Syndre a răspuns:

Tot la Hachiko și eu, nu prea mă emoționez eu la filme, dar când adaugi animăluțe loiale în ecuație...

| Katherine20 a răspuns:

If I stay, Titanic, A sister kepeer, A walk to remember și am plans la episodul 22 din sezonul 5 din The Vampire Diaries, când a murit Damon laughing

| AdyColt a răspuns:

Nu am plans la vreun film

| Albastru45 a răspuns:

Rambo 3. A fost oribil sad

Întrebări similare