Instinct (1999) - orice om ar trebui sa vada filmul! La final, o sa intelegi de ce.
Ca sa te mai incurajez, afla ca joaca Anthony Hopkins in rolul principal.
http://www.cinemagia.ro/filme/instinct-227/
Au existat anumite secvențe dintr-un film, care au sensibilizat într-adevăr... Mai ales filmele cu animăluțe care erau nevoite să supraviețuiască, atât furiei naturii, cât și a oamenilor. Pe moment, mă gândesc la filmul L'Ours (1988). E impresionant, și da, conține secvențe la care, într-adevăr plângi.
Un film delicat, și al cărui final te marchează, e Dancer in the Dark (2000). Totuși, dacă ai o inimă sensibilă, e bine să eviți finalul filmului, să faci cumva, încât să te astupi la ochi. : ))
Altele: Autumn in New York (2000), The Boy in the Striped Pyjamas (2008), The Green Mile (1999), Angel in the Family (2004), The Mighty (1998), Incompreso (2002), minunatul... HACHIKO!
Și multe altele...
Mai multe:Hesher (2010),Instructions Not Included (2013),Temptation: Confessions Of A Marriage Counselor (2013),Never Let Me Go (2010),The Fault In Our Stars (2014),puțin și la: Boyhood (2014),Cake (2014)
Tot la Hachiko și eu, nu prea mă emoționez eu la filme, dar când adaugi animăluțe loiale în ecuație...
If I stay, Titanic, A sister kepeer, A walk to remember și am plans la episodul 22 din sezonul 5 din The Vampire Diaries, când a murit Damon
Silence_1239 întreabă:
BlairArnsberg întreabă: