Seriale coreene
iljimae
hong gil dong
chuno
jumong
kingdom of the winds
the great king
dong yi
damo
painter of the winds
Hwang Jin Yi
etc etc
-The Vampire Diaries
-Supernatural
-True Blood
-The Gates
-Grey's Anatomy
-House MD
-Legend of the Seeker
-Kyle XY
-Pretty little liars
-Lie to me
-Nikita
-The big bang theory
-How I met your mother
-Cougar Town
-The Tudors
Eu ma uit la
nini
tanar si nelinistit
clase 406
paradisul blestemat(terminat)
iubire si onoare
iubiri secrete
promisiunea
mostenirea
dragoste si pedeapsa
fundita?>
Sunt fană The Vampire Diaries și îmi plac : Pretty Little Liars, Gossip Girl și 90210.
La" Iubire si Onoare" pe acasa si la "Iubiri secrete"pe prima tv, mie imi plac foarte mult amanadoua, tu la ce seriale te uiti?
Rebelde,chiar daca a trecut atata timp,este, va fi, a fost serialul meu preferat.Actori,scenele sunt foarte faine si mai ales ca'i si lung serialu
cand il termin, il i'au din nou de la inceput, si sa stii ca nu ma plictisesc
! il iubesc :X
Iubiri Secrete :X uită-te la el. E reality- telenovela şi e super fain. De luni până miercuri la 7:30.
Am vazut : Prison Break
Dexter
Spartacus Blood and Sand
si acum vreau sa vad Dr.House
Eu m-am uitat la
rison Break,Dexter,Pretty Little Liars, Gossip Girl, White Collar, Criminal Minds si Masters of Horror
.
Salut... pai in general ma uit la Anime pe animax sau pe net...dar la tv ma uit la "Narcisa Salbatica" si mai multe ^.^
Intalnirea inimilor, iubire si onoare si teresa.cel mai tare fil din lume este...INTALNIREA INIMILOR, cu armaan si riddhima la 14:00
Buna,deci eu m-am uitat la toate episoadele si serialele din One Tree Hill, iar acum urmaresc filmul serial Ghost Whisperer sunt la sezonul 3 la el
.bafta
Buna...
-Dragoste si pedeapsa [luni si marti] Incepe la ora 20:30 se termina la ora 22:30 si e pe Kanal D
Este singurul serial care il urmaresc este foarte frumos
Tu la ce seriale te uiti?
UnchiulRamiz întreabă: