Nu e un serial asa de bun! un doctor Frasier care este nebun de legat! jucat de Kelsey Grammer se enerveaza aiurea fara rost! are si un frate Niles! doctor si el care tot asa se enerveaza fara rost! jucat de David Hyde Pierce nu recomand! desigur sunt anumite episoade care te fac sa razi! da nu toate! am auzit ca voia sa joace in acest serial! Lisa Kudrow am inteles ca trebuia sa joace in acest serial! rolul lui Roz Doyle! dar au ales-o pe Peri Gilpin pentru acel rol! asa ca s-a terminat! Jane Leeves pe care am vazut-o in Seinfeld in rolul virginei Marla Penny! aici joaca rolul unei englezoaice! enervante! Daphne Moon! sotia lui Niles Crane! fratele lui Frasier Crane! nu recomand cum am spus zis! nu e bun de nimic! am inteles ca aceeasi producatori de la Frasier! au facut Prietenii Tai! si Lisa Kudrow a acceptat sa joace dar a fost tematoare! ca ar putea pati acelasi lucru ca la Frasier! in cele din urma! a jucat fara probleme! doua roluri chiar! una Phoebe Buffay si cealalta a surorii ei! Ursula Buffay! asa ca a fost bine din toate punctele de vedere!
Dar va recomand totusi un serial mai bun ca Frasier! se numeste Vecinii Nostri daca stiti! e cam in genul lui Teoria Big Bang!
Eu nu. Nu prea mă uit la seriale că viața.i prea scurta pentru a pierde timpul cu serialele..Vezi un film care te atrage și gata. Vezi alt gen/alt film nu te lungești la un serial daca nu ai alte treburi mai importante de făcut pentru tine!
Daca.ti face bine atunci enjoy IT, dar nu pierde nopțile cu el sa.l vezi cat mai repede!