Da.va aparea si sezonul 4 din The Vampire Diaries si Elena va deveni vampir, la final va ramane cu Stefan:*:*
Buna,eu sunt un MARE fan al tvd, si sper sa apara sezonul 4, iar in legatura Elenei, s-ar putea, deoarece dragostea ei pentru frati Salvadore este foarte mare (parerea mea) si sper din toata inima sa il aleaga pe Damon in locul lui Stefan!
Pa...
Si eu vreau ca Elena sa fie cu Damon dar se pare k nu o sa fie asa
am citit undeva k va ramane cu Stefan. Multumesc pentru raspuns!
Cu placere!
Si, am citit si eu intr-un articol di Bravo, acum ceva timp ca regizori din film vor ca Elena sa il lase pe Stefan si sa isi dea seama ca Damon este de fapt ceea ce ea are nevoie!
Sall o sa apara si sez 4 din cate se aude pe net prin iunie-iulie cel tarziu de elena nuh dar stiu ca va ramane la sfarsit cu stefan.( in viata reala este cu damon)
bafta
Am văzut ultimul episod din sezonul 3 și am rămas paf. Nu mă așteptam la așa ceva. Bun să recapitulăm anumite lucruri. În ultimul episod cu numărul 22, se întâmplă următoarele :
Klaus va să zică cică ar muri ( dar nu moare din cauza lui Bonnie pentru că trimite sufletul său în corpul lui Tyler ).
Elena îl alege pe Stefan în dauna lui Daemon, într-un final.
Rick moare, dar devine fantomă.
Elena moare pentru că Stefan îl salvează pe Matt.
Și surpriză, Elena devine vampir.
Bun astea fiind spuse, vă zic de pe acum, sezonul 4 începe în septembrie și iată ce ar putea să se întâmple :
Elena după ce devine vampir, toată hipnoza dispare. Astfel își va aminti faptul că l-a întâlnit pe Daemon înaintea lui Stefan. Dacă ne uităm la ultimul episod, vedem că alegerea ei a fost luată din cauza faptului că, primul pe care l-a întâlnit a fost Stefan. Elena a fost constrânsă de Daemon să uite întâlnirea lor, tocmai ca să își trăiască viața.
Va fi interesant să o urmărim pe Elena adaptându-se vieții de vampir. Prima dată când se va hrăni cu sânge uman, prima luptă, pentru că să nu uităm, Klaus a "murit" iar frații lui vor răzbunare! Deci ținta lor va fi cu siguranță Elena!
Conflictul între Stefan și Daemon se va accentua. Și zic asta pentru că Stefan până la urmă a lăsat-o pe Elena să se înece în dauna lui Matt. Să vedem ce părere o să aibă Daemon când va afla că fratele lui mai mic a lăsat-o pe Elena să devină vampir.
Toți vor realiza că, Klaus este în viață în trupul lui Tyler. Deci pentru fanii cuplului Caroline – Klaus, orice moment de dragoste dintre Tyler și Caroline va fi de fapt Caroline și Klaus.
Cred că în The Vampire Diaries sezonul 4 vom afla și dacă Tyler a supraviețuit schimbului dintre trupul lui Klaus și el.
Buna TPU. Elena va ramane cu damon deoarece mai stiti la sfarfitul sezonului 3 a spus ca daca s-ar fi cunoscut primi poate.dar ei sau cunoscut mai stiti ca D era intins pe strada si Elena vorbea cu bonnie despre matt D a conpundato cu Katherina. apoi a hibnotizato sa nu-si mai aminteasca dar in sez 4 ea devine vampir si isi aminteste totul. funda X:.
LisaJulie întreabă: