| andreieftenie42 a întrebat:

Oare daca te uiti la filme si seriale zilnic si sunt numai thrilere psihologice, oare o sa iti mearga mintea mult mai bine? eu in 2013 cand am facut asta la circa 9 luni am inceput sa rezolv dupa mai usor probleme la mate si ma prindeam mai usor de unele lucruri.Dar ce ziceti ca se poate intampla daca faci asta zilnic timp de ani de zile si numai filme care iti pun mintea la contributie.

Răspuns Câştigător
| alexandru3107 a răspuns:

Desigur

3 răspunsuri:
| Violleta2022 a răspuns:

Cand ai probleme psihice nu este recomandat sa te uiti la nici un thriller ca-ti acutizeaza problemele din cap si o iei razna.

Daca faci asta zilnic, timp de multi ani... ajungi inchis la nebuni, cu siguranta!

sadrian46
| sadrian46 a răspuns:

Să îți meargă mintea, dar pentru cât timp? Trebuie echilibru.

| SingleForOne a răspuns:

Nu este un răspuns definitoriu, depinde mult de natura unei persoane, și de structura de idei în care își orientează gândurile și ia decizii, și de mediul de familie și mediul social și societal din care provine.
O persoană poate deveni mai analitică, altă persoană poate fi mai speriată, altă persoană poate să-și imagineze să trăiască în mintea ei astfel de scene. Creierul va încerca să facă conexiuni cu ideile forte ale acestor persoane, considerând ce nivel de atenție acordă vizionării acestor scene și detaliilor ascunse, unde la majoritatea cazurilor apare reflexul de analiză, protecție și rezolvarea unor mistere și/sau probleme directe. Rezultatul final, după ani de zile, un individ poate urmări studii și o carieră în acel domeniu, un alt individ poate trăi ani de zile în imaginație de frică acestor incidente posibile și în viața reală, un alt individ poate deveni un criminal în serie.