| Xinnicut a întrebat:

Ok, deci m-am gandit sa ma apuc de seria Final Fantasy, am zis ca ma uit mai intai la filme si dupa acea sa iau jocurile, dar din cate observ, m-am documentat, dar nu specifica nicaieri, daca au sau nu legatura, eu am observat ca nu prea au legatura intre ele, care e logica? Adica pur si simplu fiecare film, alte personaje, alta poveste, alta. FIlmele le-am mai vazut, dar tot asa, nu le-am gasit nici o logica, multe intrebari, foarte abstract. Cine a vazut si jucat pe toate, ma poate lumina si pe mine? La ideea ca intreb care e legatura(daca este) si atunci cum si de ce au acelasi nume daca nu au logica? A si toate jocurile/filmele in care apare Tina Lockhart.

Răspuns Câştigător
| T0T a răspuns:

Au legătură doar din punctul de vedere al unor zeități/ semi-zeități și aspecte ale fiecărui univers din acele jocuri. Însă, din punct de vedere al poveștii și al istoriei nu au legătură. Poți spune că e cum fiecare serie ar fi avut loc într-un univers paralel.

1 răspuns:
| Brizbriz a răspuns:

Final Fantasy Spirits Within are doar nume, in rest nu are nici o legatura, OARECARE cu franciza

filmele sunt toate facute DUPA jocuri, in afara de ultimul - Kingsglaive, care precede FF XV

iar seria de jocuri, are legatura doar vaga una cu alta

oricum TOATE filmele sunt facute pentru pasionatii de joc, care e un RPG/MMORPG, si eu m-am uitat cu ochii mari si in lacrimi la Warcraft, pentru ca am jucat wow in draci, dar in rest nu a avut mult succes, iar Kingslgaive chiar m-a calcat pe nervi... RAU, auzi, stricam frumusetea printesei, ca sa fim IMBECIL politic corect, ultrarealist sau ce alt motiv IMBECIL au avut sa faca asta