|

Recomandati-mi si mie un film frumos de dragoste sau horror! Si o scurta descriere! Funda:X

6 Raportează Evaluează
Răspuns Câştigător
| a răspuns:

Sweet November :

În fiecare lună, Sara alege la întamplare câte un bărbat căruia îi propune un pact: să stea împreună o lună şi să trăiască după regulile ei, ideile ei şi visurile ei. Apoi să se despartă şi să meargă fiecare pe drumul lui, fără nici o obligaţie şi, mai ales, fără perspectiva unui viitor împreună. Idila trebuie să dureze exact o lună – aceasta e singura regulă pe care Sara o respectă cu sfinţenie. Şi cum este o femeie superbă, puţini sunt cei care refuză acest joc al dragostei şi întâmplării.

Noiembrie este luna în care îl găseşte pe Nelson, un tânăr ambiţios pentru care în viaţă nu există nimic mai important în afară de succesul în carieră. După apariţia sa, Sara îl tentează cu perspectiva unei vieti trăite la maximum, cu bucuria clipei, a plăcerilor simple sau nebuniilor de moment, reuşind puţin câte puţin să îl scoată din carapacea lui. Ce trebuia să fie o simplă aventură, devine curând o mare poveste de dragoste.În cele din urmă, Nelson descoperă că idilele de o lună nu sunt un simplu joc al seductiei şi că Sara încearcă cu disperare să dea un sens ultimelor sale luni de viaţă.


5 răspunsuri:
| a răspuns:

A ealk to remeber daca nu l-ai vazut deja. E cel mai romantic film pe care l-am vazut, bestial. Vizionare placuta. Funda?

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

A walk to remember*!

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

A wolk to remember, din punctl meu de vedere este cel mai frumos film de dragoste pe care l-am urmarit.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| explică (pentru idontknow):

L am vazut

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Love me if you dare sau Jeux d'enfants. e de dragoste cu cei doi actori se indragostesc de cand sunt mici dar dragostea lor rezista si mai tarziu. e o poveste lunga. dar filmul merita vazut

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează