| S1mplu a întrebat:

Salut,

A mai observat careva că în filmele turcești sunt anumite personaje/caractere, foarte obsedate să aibă control asupra tuturor?

Adică de exemplu în Iffet, tatăl fetelor mi se pare FOARTE EXAGERAT, mai ales pentru un moșneag de vârsta lui ar trebui să stea în pat și să se uite la știrile de la ora 5 laughing

Totuși în filmele turcești aproximativ toți bărbații sunt foarte exagerați, foarte foarte foarte foarte și este enervant rău, chiar dacă serialele sunt faine, caracterele mă dezamăgesc profund.

Răspuns Câştigător
floresdemayo
Userul Lunii
| floresdemayo a răspuns:

Cam așa e întotdeauna, fie că vorbim de 'telenovelele' turcești, ori de cele mexicane...
Știi care e diferența? Cele mexicane, chiar dacă urmează aceeași linie/ traiectorie, au un final mulțumitor, din câte am înțeles. Tipic, telenovelelor.
Din cele turcești, mai vizionam câte puțin din "Trandafirul negru". Însă finalul serialului, m-a dezgustat, practic, a rămas nefinalizat. Deci, un final deschis. A lăsat publicului telespectator, posibilitatea de a-l interpreta cum vrea... Unii au interpretat într-un fel, alții într-altul (românul are imaginație multăhee hee).
Uneori, mai vizionam și "Trădarea", însă finalul l-am ratat. Din câte am înțeles, a avut un final sec, la fel ca și celălalt serial turcesc.
Știu că te intrigă faptele personajelor negative, pe care uneori, îți vine să le cerți, alteori, să le înjuri. Și care, totuși, își joacă rolul admirabil! În absența lor, ți-ai imaginat, cât de plictisitor ar fi serialul/filmul? La urma urmei, ele sunt sarea și piperul, chiar esența...
Iar tu, fără pic de milă, îi pedepsești să așeze în pat și să se uite la "Știrile de la ora 5"?!hee hee

| S1mplu explică (pentru floresdemayo):

Eh ce să fac laughing Oricum și Iffet are un serial sec, la fel și Suleyman Magnificul dar asta e, nu avem ce face, măcar mi-a plăcut la ele mijlocul poveștii unde era mai interesant; 3

1 răspuns: