| Sado a întrebat:

Salut, a-și dori sa știu dacă a văzut cineva filmul pe care îl voi povesti și sa îmi poată spună numele lui, l-am văzut cam acum vreo 13 ani în urma intre 2008 si 2013 nu mai țin minte exact este de groază și rezumatul este asa: Este vorba despre 5 sau 6 adolescenți care călătoresc cu mașina și fac accident, ies toți din mașină sună după ajutor și decid sa facă o plimbare până vin ajutoarele, așadar ei găsesc o ruină a unei foste biserici fac un foc înăuntru și se așează în jur, după asta începe fiecare dintre ei sa spună câte o poveste de groază, una singură îmi aduc aminte din toate poveștile, fiind povestita de una dintre fete cred.
Fiind vorba despre o familie, părinții decid sa iasă în oraș și lasă copii cu bona și apare un criminal în serie care ii ucide, asta este tot ce îmi aduc aminte dar vag.
Și după ce își spune fiecare povestea lui văd sirenele ambulanței și se duc către mașina cu care au făcut accident și se văd toți morți cum sunt scoși din mașină.
Am povestit aproape tot filmul dar chiar a-și vrea să îl revăd.????
Dau funda ????

4 răspunsuri:
| Sn4k3 a răspuns:

Campfire Tales(1997)?

| Sado explică (pentru Bronson1):

Nu e niciunul dintre astea doua, dar mersi oricum.
Ca un indiciu filmul a fost la pro-tv între anii menționați mai sus dar eu nu reușesc sa găsesc cumva filmele care au fost date atunci pe post, oare există vreo arhiva sau ceva de genul la pro-TV pe care sa putem întra?