| Gwydion a întrebat:

As vrea sa vad toate filmele star wars in ordine cronologica.Mi le poate spune cineva? Am inteles ca sunt si altele care le inlocuiesc pe alea din 77' ca nu prea as vrea sa ma uit la ele..sunt de proasta calitate. Daca nu exista si ma insel, spuneti-mi-le asa cum sunt.DAU FUNDA!

Răspuns Câştigător
| Alexuţ02 a răspuns:

Nu există înlocuire pentru cele din 77, 80 şi 83, sunt faine, crede-mă. chiar dacă sunt din anul ăla
1. Star Wars: Episode I – The Phantom Menace / 1999
2. Star Wars: Episode II – Attack of the Clones / 2002
3. Star Wars: Episode III – Revenge of the Sith / 2005
4. Star Wars: Episode IV - A New Hope / 1977
5. Star Wars: The Empire Strikes Back / 1980
6. Star Wars: Return of the Jedi / 1983
7. Star Wars: The Force Awakens / 2015
8. Star Wars: Star Wars: The Last Jedi / 2017

Filme separate care nu au fix universul Star Wars în prim plan, mai bine zis, sunt nişte filme secundare, fără acţiune Jedi :

- Solo: A Star Wars Story / Filmul ăsta e despre cum a devenit Han Solo cunoscut, cum l-a cunoscut pe Chewie, acţiunea petrecându-se cu mult înainte de episodul 4, A new hope

- Rogue One: A Star Wars Story / Filmul ăsta este despre cum echipa Rebelilor a furat planurile de la Steaua Morţii, pentru a fi distrusă.

Toate merită văzute, mi se par bune, dar mai bune erau dacă le regiza George Lucas, bineînţeles, şi el a muncit la ele, dar mai mult e opera Disney. mai multă intrigă şi nebunii, dar fără aşa multă acţiune ( Filmele 2015 - Prezent )

Vizionare plăcută

0 răspunsuri: