| Adi324 a întrebat:

Salut, de curând mi-am adus aminte o secvența din niste desene mai vechi. Era vorba despre un baiat și o fata care aveau "ceva" super-puteri și dacă se uneau, puteau sa dea nastere unui Titan (parcă așa se numea). Ce mai țin minte din acel episod este că acea fata luase un virus și începuse să se transforme într-o arătare, și se chinuiau să îi găsească antidot.
Vă rog să mă ajutați la identificarea serialului
animat laughing.
Alte detalii pe care le mai știu sunt:
-fata era fiica de rege sau ceva, de pe altă planetă
-cu cei doi mai era cineva care îi ajuta să se controleze și să invețe să folosească titanul ( nu mai știu dacă era om, robot sau extraterestru) și era trimis din partea tatălui fetei.
ATENȚIE: un sunet care îmi aducea mereu aminte de acest serial, este sunetul de la finalul introu-lui serialului "Un shou obișnuit" care rula acum ceva vreme pe Cartoon Networck. Era sunetul de dinainte ca prezentatorul să rostească numele episodului. Un sunet asemănător îl provoca și acest robot imens numit Titan.

Răspuns Câştigător
| Tudy000 a răspuns:

Sym-Bionic Titan se numeste, si mie mi-a placut enorm, l-am vazut acum vreo 2 ani, problema e ca nu l-au mai terminat, are 2 sau 3 sezoane si era foarte frumos.

| Adi324 explică (pentru Tudy000):

Merciiiiiiiiii, nu imi vine sa cred ca ai gasit serialul

| Tudy000 a răspuns (pentru Adi324):

Da o funda happy

2 răspunsuri: