anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

De ieri nu s-a mai difuzat Grey's Anatomy pe TVR1, datorită meciurilor ălora cretine de fotbal (încă un motiv să urăsc fotbalul). :-l I'm fuckin' Grey's Anatomy addicted.
Știți cumva când încep din nou să difuzeze de la episodul la care au rămas, please?
Sau l-au mutat cumva la altă oră? În programul de pe net nu scrie NIMIC. Mor, îmi vreau serialul înapoooooi! crying

6 răspunsuri:
| SuperMagicSmile a răspuns:

Da,sper sa se termine o data meciurile alea si sa revina la programul normal... oricum, partea buna e ca nu au incetat sa-l difuzeze. Apropo, ai vazut ca s-a intors Addie! Mi-as dori sa nu fi plecathappy

| lunarwolf a răspuns:

@PaintAPerfectPicture,vaaaiii,da,da,daaa. O ador pe Kate Walsh. Mi se pare superbă. Deși îi stătea mult mult mai bine roșcată.
Am mai zis, am o slăbiciune pentru oamenii roșcați, fie ei „ginger" (adică naturali) sau vopsiți.

Însă mie cel mai mult îmi place de Izzie. O ador pe Katherine Heigl. Și George. E superb. Și Derek. Tot superb. laughing

| Cookieh a răspuns:

Serialul se va difuza incepand cu joi, de la ora 23:50 happy

| branulik a răspuns:

Si eu! Imi venea ieri sa tip ca nu da filmu si da porcaria aia de mecibig grinDe maineee da din nou de la 23:50.am vazut pe program.tv Pana luni nu va mai fi.iar de luni va incepe normal de la 23 cate 2 episoade. Sper ca te.am ajutat.

| youaremyecstasy a răspuns:

De maine seara de la 23:50batting eyelashes. I love them tooooohee hee

| fularrosu a răspuns:

Doamnee, si credeam ca sunt singura! big hug O sa ne avem serialul inapoi dar de acum incolo va fi mai rar, uite-te atent la reclame!