| SporeBox a întrebat:

Acum cateva minute inainte sa pun intrebarea a venit unul la Romanii au Talent care spunea ca a facut o masinarie care distorsoneaza timpul. Nu cred in chestiile astea dar as vrea sa vad ce faceau masinariile lui si pentru ce zicea ca i-au oferit strainii bani. Stiti cumva cum il cheama? Poate gasesc niste reportaje cu el pe internet sau are un blog ceva.

10 răspunsuri:
| CoRoDa08 a răspuns:

Asteapta pana maine si cauta emisiunea pe internet ca sa o urmaresti.

sadrian46
| sadrian46 a răspuns:

Spunea el. Cum adică să îl distorsioneze? Că doar nu e gaură neagră.

| SporeBox explică (pentru sadrian46):

Imi dau seama dar el tot sustinea puterea masinariilor lui si ca l-au vrut tarile straine dar nu l-au lasat sa arate ce faceau. Ma gandeam ca poate stite cineva de aici

| sadrian46 a răspuns (pentru SporeBox):

Putea să tot susțină. Cei care au văzut că e nebun l-au lăsat pe scenă ca să facă show, panaramă.

| SporeBox explică (pentru sadrian46):

M-am uitat pe Youtube la un videoclip cu masinaria lui. Faza e ca si el a facut putin din tantar armasar, dar a reusit sa faca o masina care ar putea rovolutiona lumea. A luat-o putin pe aratura cand a spus chestiile cu timpul, dar a reusit sa faca o masinarie care functioneasa pe aer comprimat. Daca cineva i-ar cumpara inventia si i-ar da niste fonduri am putea conduce astfel de masini in viitor. A fost si la concursuri cu inventia lui si a luat medalia de aur deci e ceva. Nu cred ca unul din noi e mai destept decat expertii. Zic ca ar fi trebuit sa ii dea o sansa.

| sadrian46 a răspuns (pentru SporeBox):

Poți să-mi dai videoclipul cu mașinăria lui? Așa zișii experți de la saloanele de inventică trebuie să trăiască și ei. Inventatori utopici am cunoscut cu duiumul.

| SporeBox explică (pentru sadrian46):

Https://youtu.be/1m16pOgHXn4
https://youtu.be/WaszIgrO4t0
Ai aici doua videoclipuri cu masinaria lui. La prima vedere nu pare a fi cine stie ce dar poate fi folosita la creerea a masinilor moderne si economice.

| sadrian46 a răspuns (pentru SporeBox):

Așa cum arată prototipul, pare o jucărie.
Întrebarea mea. Ce sursă de energie folosește?
Benzină, motorină, electrcitate. nu.
Dar atunci ce?
Altfel totul este poveste premiată la Iași.
Felcitări!
Valoare?
Deci ce energie folosește?
Altfel, referire la Einstein, povești, minuni, vorbire de discuții minunate.
Dar energia folosită?
Dacă este secretă, e minunat!
Și eu când mă ridic de pe scaun, și mișc fundul în sus, cu un metru în sus, modific viteza de rotație a pământului cu miliardime de miliardime de miliardime de miliadime de secundă. Apoi când mă așez pe scaun revine înapoi. Cu energie mecanică a mușchilor mei.
Deci felicitări, magna cum laude, semper sunt in flores.
Dar aerul comprimat, unde îl pune pe mașină? Și cât aer comprimat, căte butelii pune pe mașină ca să producă accelerația 35 G. Poate să folosească ceea ce face el ca să facă o armă foarte puternică.
Dar dacă mă uit la jucăria lui, asta trag concluzia. Este un sărman. Păcat de el. Și păcat de dta și cei ce pun botul să îl asculte. Am studiat enorm psihiatria, enorm pentru cineva fără facultate.
Este un parcurs psihiatric. Vrei să salvezi omenirea. Aduni informații disparate din diverse domenii. Găsești cineva care să te asculte. Și apoi găsești fraieri să participe la delirul tău. Și faceți cu toți un o excursie în penibil. Aer comprimat, teoria lui Einsteinn dilatarea timpului, salată de cuvinte, salată de teorii, dacă ai timp să te miri. Există un blestem. Mira-s-ar lumea de el. Groaznic, dureros. Schizofrenia se ameliorează cu neuroleptice, psihanaliză, psihoterapie, terapie ocupațională, sejururi în sanatorii de sănătate mintală. Asta este cu schizofenia. Dar tâmpenia nu se vindecă orice ai face.
Se vindecă cu lopată și cuie de sicriu. Și din păcate, este contagioasă. Te uiți la videoclip, și te tâmpești. După ce tâmpești, nu îți mai dai seama că ești pe ulei, în zona absurdului. Dacă nu ai altceva de făcut, asculți asemenea videoclipuri. Și vremea trece și vine moartea. Și viața ta a trecut în zona absurdă. Acest videoclip este din acea zonă. Pentru tine am făcut sacrificiul și l-am ascultat până la minutul 34. Acum am o singură dorință. Vrei să fim prieteni. Să nu mai pomenim de acest Roșca și motorul lui cu nebunie comprimată. Iar dacă vrei să faci un bine omenirii, nu numai mie. nu mai fă reclamă la așa ceva.

| Ineys a răspuns:

Cred ca a zis ca dilata timpul, nu ca-l distorsioneaza...

| SporeBox explică (pentru Ineys):

Da... greseala mea. Dar si nimerit tipul. Stii cum il cheama sau astept sa gasesc pe internet episodul?