| doctorstorm a întrebat:


Am cateva intrebari legate de creerea unui blog. Mie imi plac mult filmele si serialele de actiune si comedie. Si as vrea sa imi fac un blog in care sa le fac review-uri. La inceput as vrea sa folosesc un site gen blogger sau ucoz, iar daca am cititori s-ar putea sa investesc in wordpress. Intrebarea mea este daca as putea fi dat in judecata pentru drepturi de autor? Daca imi fac blogul, eu vreau doar sa fac prezentari ale filmului si o sa folosesc doar numele filmului si al actorilor, si as vrea sa stiu daca s-ar putea sa am probleme.

P.S. : As vrea sa folosesc daca se poate si poza de coperta a filmului.

MULTUMESC!

5 răspunsuri:
suntserios
| suntserios a răspuns:

Atata timp cat nu postezi filmul nu iti face nimeni nimic

| Brotacelul a răspuns:

Ca platforma iti recomand www.ucoz.ro, iar daca lucrurile merg cum ti-ai propus iti sugerez sa investesti in propriul domeniu, pe care-l poti atasa fara probleme site-ului creat prin ucoz.
In ceea ce privesc drepturile de autor - atata timp ca recenziile respective sunt realizate de tine si nu copy paste de pe alte site-uri de profil - n-ai de ce sa-ti faci griji.
Faptul ca vei posta afisul si eventual cateva printscreen-uri din film, iarasi nu-i problema - numai sa nu postezi filmul complet :)
Ai grija insa la imagini - unele sunt protejate de drepturi de autor - ca sa fii sigur ca nu-s probleme poti sa specifici sursa acestora.

Răspuns utilizator avertizat
| Adutzu2 a răspuns:

Daca nu o sa fii dat in judecata prezinta niste filme de aici: https://www.facebook.com/pages/Filme/535202333192476?ref=hl