anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Am si eu o intrebare legata de un serial de desene animate ce era difuzat pe Antena 1 prin anul 2008 daca nu ma insel, se numea "Animal planet show" unde erau reprezentati politicienii in adevaratul lor "habitat" sa zic asa. As dori sa stiu de ce dintr-o data nu a mai fost difuzat? Din cate am citit atunci am aflat ca politicienii au facut o lege prin care au interzis acest serial dar e posibil sa ma insel si de aceea cine are informatii despre acesta sa-mi spuna si mie ce s-a intamplat cu el. Va multumesc.

3 răspunsuri:
DoarBogdan
| DoarBogdan a răspuns:

Exact asa, doar ca acel serial de animatie, nu era chiar serial, facea parte din intreaga emisiune, puneau diverse clipuri scurte la fiecare episod. In 2008 s-a incheiat exact din aceasta cauza, ca ironizau politicienii. Desi, am citit acum ca si criza economica era un motiv, asa au zis producatorii.

| Sebastian_Sebastian_1994 a răspuns:

Nu s-a mai facut pentru ca chiar bossul Antenelor a fost infatisat, atunci s-a spus ca nu se mai face, l-a mai facut si Mihai Bendeac pe Mircea Badea chiar el si au zis gata, nu mai fa despre persoane din Antena

| Andrei007007 a răspuns (pentru Sebastian_Sebastian_1994):

Era oricum cel mai bun serial de animatie din Romania, avea succes la acea vreme si m-am tot intrebat de ce l-au scos. Acum inteles, multumesc de raspuns.