| DroGhys a întrebat:

As dori sa imi recomandati si mie niste seriale bune.

Astea sunt cele pe care le-am vazut pana acum.

Arrow
The Flash
Heroes
The Originals
Vampire DIaries
Supernatural
The Walking Dead
Game of Thrones
Teen Wolf
Prison Breake

M-am axat cel mai mult pe gen Sf.
Cel mai mult imi place: Game of Thrones, The Originals, Arrow, Walking Dead. Ca sa aveti idee ce mi-ar placea.

9 răspunsuri:
| Sn4k3 a răspuns:

Doctor Who, Reaper si Merlin.

| Teardrop a răspuns:

Sherlock
Merlin
Breaking Bad (are cea mai mare notă pe imdb)
Green

anonim_4396
| Anonim a răspuns:

Skins, reign,once upon a time, gossip girl,supernatural, american horror story,House M.D., Pretty Little Liars, The Mentalist, Glee, One Tree Hill, 90210 si mai sunt.
Daca vrei iti mai spun.
Toate cele de mai sus sunt cele mai populare in randul adolescentilor.

| DroGhys explică (pentru anonim_4396):

Da-mi add pe facebok sa vorbim. Droghy Ionutz
https://www.facebook.com/DroGhys

| Syndre a răspuns:

-Spartacus
-Vikings
-Rome
-Breaking Bad
-Hannibal
-Alphas(deși nu e unul din favoritele mele, seamănă cu multe din lista ta și s-ar putea să-ți placă)
-White Collar
Vizinoare plăcută! happy

| The3w0que3n a răspuns:

The 100, serialul meu preferat, este genial.

Dupa 97 de ani de la distrugerea omenirii de catre o bomba atomica o nava spatiala in care se afla singurii supravietuitori trimit 100 de delincventi juvenili inapoi pe Pamant pentru a investiga posibilitatea re-colonizarii planetei.

Bitten

Elena Michaels singura femeie varcolac din lume, care lucrează ca un fotograf de la Toronto, ea încearcă să păstreze secretul cât de bine poate. Atunci când trupurile încep sa se strânga în orașul ei natal din Stonehaven, ea este nevoită să se confrunte cu trecutul ei și vârcolacul care a transformat-o. Când liderul ei o cheama pentru al ajuta la lupta împotriva unei revolte, a fost de acord în principal din cauza motivul pentru care ea îi este datoare.

The secret circle

Cassie este o tanara timida in varsta de 16 ani ce se intoarce in orasul New Salem impreuna cu mama ei. Inainte de a pleca, ea il vede pe Adam, un tanar fermecator de care se indragosteste, si pe care credea ca nu il va mai vedea niciodata. Insa soarta il scoate in cale tocmai la noul ei liceu. Aici viata pentru ea nu va fi usoara. Le va cunoaste pe Diana, o fata simpatica care va deveni prietena ei cea mai buna, si pe Faye, o fata extrem de rea ce ii place sa ii faca rau lui Cassie si vrea sa o transforme pe Diana in marioneta ei. De asemenea, Adam este iubitul Dianiei, ceea ce o opreste pe Cassie sa se apropie de el, dar nu sa isi poata opri sentimentele ce le nutreste. O alta descoperire facuta de Cassie este ca fetele de la liceu sunt vrajitoare, afland ca si ea este una dintre ele. Acum toate lucrurile se vor modifica, si va trebui sa isi schimbe comportamentul ei retras pentru a putea supravietui tuturor lucrurilor noi care i se intampla.

Ravenswood, este oarecum legat de Pretty Little Liars

Serialul îl avea în centru pe Caleb (Tyler Blackburn), care s-a mutat din Rosewood în misteriosul Ravenswood, pentru a descoperi că este unul dintre cei cinci tineri care sunt marcați de un blestem străvechi.

Beauty and the Beast

Catherine Chandler este o detectivâ inteligentâ de omucideri. Când ea a fost un adolescentâ, ea a asistat la uciderea mamei ei îde doi talhari și ea a fost salvatâ de cineva - sau ceva. Anii au trecut și în timp ce investiga o crimă, Catherine descoperă un indiciu care o duce la Vincent Keller, care a fost ucis, în anul 2002. Catherine afla că Vincent este, de fapt încă în viață și că el a fost cel care a salvat-o acum mulți ani înainte. Din motive misterioase care s-au obligat să trăiască în afara societății tradiționale, Vincent a stat ascuns în ultimii 10 ani pentru a proteja secretul lui - atunci când el este furios, el devine o fiară înspăimântătoare, imposibilitatea de a-și controla super-puterea și simțurile sale sporite.

| DroGhys explică (pentru The3w0que3n):

In serialul The 100 acei copii se confrunta cu vreo ceva bizar pe planeta? Sau trebuie doar sa supravietuiasca noilor conditii ale planetei?

Suna interesante serialele pe care le-ai scris dar am vazut destule seriale de gandire cum este de altfel si Prison Breake. Vreau ceva cu mai multa actiune.

| Aria1Devraux a răspuns:

Incearca Pretty Little Liars. Cam de fete, dar e plin de suspans si mister si iti pune mintea la lucru happy.

| andreea0722 a răspuns:

Breaking bad
under the dome
the 100
misfits
dupa parerea mea cel care merita vazut este under the dome, este chiar super, daca mai vrei si alte seriale merita vazute si serialele astea:
once upon a time
believe
2 broke girls
american horror story
glee
the o.c.
sper ca te-am ajutat big grin