| Georgilove12 a întrebat:

Chiar vreau sa ma uit la un anime foarte bun! Dar nu de dragoste...bine da doar foarte putin. Caut ceva care sa aiba baieti draguti, iar fetele pe masura normal (sa fie un cuplu dragut in general). Vreau un anime gen BTOOOM sau Ao no exorcist (preferatul meu) deci le ador pe astea 2 in general.
Daca mai si plangi la ele nu stiu cum sa spun dar o sa fiu foarte recunoscatoare.
P.S.: la al 2-lea ep la Ao no exorcist am plans... big grin

FUNDA!

8 răspunsuri:
| OnuOnulică a răspuns:

Vampire Knight;
Lovely Complex;
Nodame Cantabile;
Paradise Kiss.

| Georgilove12 explică (pentru OnuOnulică):

Le-m vazut pe toate in afara de nodame cantabile insa o sa il incerc si o sa vad cum este... big grin promit!

| Ađrian90 a răspuns:

Sword Art Online
Infinit Stratos
Yamada and the Seven Witches
Saijaku Muhai no Bahamut
Luck & Logic
Shimoneta
Highschool DxD
Strike the Blood
Nu-s chiar toate după cerinţe, dar sunt geniale.

| Georgilove12 explică (pentru Ađrian90):

Accept provocareawinking

| Georgilove12 explică (pentru Ađrian90):

Vad ca esti fan sabii....sau in fine gen jocuri video, oricum sunt mare fan sword art online insa sa vedem ce este si de restul acum imi iese in ocgi saijaku muhai no bahamut... wish me luck!

| Piticotu_Raul_2001 a răspuns:

Eu spun sa te uiti la naruto si naruto shipuden sunt peste 500 de episoade ti-as oferi si un site dar regulile site-ului nu imi da dreptul sa fac asta.Dar totusi uitate la naruto pentru ca este comedie actiune dragoste drama.

| Georgilove12 explică (pentru Piticotu_Raul_2001):

Da pai vreau unul mai scurt si deja il urmaresc dar mersi oricum!

| Piticotu_Raul_2001 a răspuns:

Incearca atunci fairy tail are doar 200 de episoade si daca nu e bun nici asta incearca zetman, sketdance.