| AdyIndia a întrebat:

de curand mi-am facut abonament pe Netflix Romania, si majoritatea filmelor nu au subtitrare in romana, doar engleza, sunt cateva care au subtitrari in romana dar nu-mi plac, imi poate spune cineva de ce au subtitrari doar in engleza?

8 răspunsuri:
suntserios
| suntserios a răspuns:

Probabil nu le-a creat nimeni subtitrari in romana inca

| RAY a răspuns:

Nu vad sensul sa isi faci asa ceva cand sunt atatea filme gratis,toate cu sub in ro,ai grija mare sa anulezi abonamentul,pe mine ma taxat luna asta,mai exact azi noapte, fara sa ma intrebe daca mai vreau, au datele mele se joaca cu ele observ, ai grija mare, deci eu nu vream asa ceva, filme putine si vechi

| vladtheo a răspuns (pentru RAY):

In momentul când creezi un abonament la Netflix nu te va intreba daca mai vrei sa il innoiești(pe fiecare lună), banii vor fi luați din cont la o anumită dată a lunii, până când te decizi sa îl anulezi. Iar faza cu filme gratis pe net e piraterie, ceea ce nu este permisă pe TPU.

| RAY a răspuns (pentru vladtheo):

Https://www.youtube.com/results?search_query=movie
ce piraterie e aici?
a nu intreba este un furt, eu mi am bagat datele, am stat o luna ei mi au luat banii fara ca eu sa fiu de acord cu asa ceva vreodata, ba din contra mi au spus ca nu ma costa nimic pe toata durata contractului si ca dupa data de x se va anula, nu le lua partea ca au recunoscut si ei si imi vor trimite banii inapoi, au noroc ca nu sunt in Germania

| tx123 a răspuns (pentru RAY):

Scrie clar mare si clar in terminii si conditiile lor cum functioneaza plata recurenta si ti au dat mai mult ca sigur si mail cu 3zile inainte sa faca plata.

In momentul in care ai dat click pe faptul ca esti de accord cu terminii lor si ti ai bagat cardul ai si autorizat plata.
Mananci ciuperci doar pentru ca nu ai fost in stare sa dai un cancel la timp

| RAY a răspuns (pentru tx123):

De ce ma jignesti baiete daca nu stii ce s-a intamplat? e usor sa jignesti online stiu, nu am primit nimic de la ei, dar nu ma intereseaza ce crezi tu, ma intereseaza ce am patit eu

| tx123 a răspuns (pentru RAY):

Nici nu trebuie sa stiu ce s-a intamplat, scrie destul de clar pe site la ei procesul de facturare... pentru aia interesati bineinteles.

| J0B0MAT a răspuns:

Pentru că nu a făcut nimeni subtitrarea în română încă.