| Yulian_Crystian_1995_Sjwv a întrebat:

Salut TPU, doar ce am terminat de vizionat fast furious 10 si nu prea mi-a placut finalul in care cred ca au murit toți cel mai cringe, final din fast serios pe bune acum, ce parere aveți?

8 răspunsuri:
| sweetys a răspuns:

De la al 3lea sau al 4lea, deja au pierdut de mult esenta. Restul mi se par niste filme trase de par.

| Wr3nch a răspuns:

Nu aveau cum sa moara toti ca mai fac 2 filme.

Răspuns utilizator avertizat
Răspuns utilizator avertizat
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu am văzut și nu intenționez sa urmăresc. Sunt fan furios și iute pana în partea a 6 ea. În rest pârț. S-a dus naiba întreaga serie. Partea a 9-a am rezistat doar 15 minute și am oprit filmul. Partea a 8-a sa zic ca a fost acceptabil. Partea a 7-ea doar finalul emoționant. În partea a 10-ea te pomenești ca o fi teatru de păpuși?! În SF-uri oricum a dat-o. Nu merci. Dacă zici ca au murit toți din film, atunci sper sa moară și seria cu totul. Atât au lungit seria încât au dat-o în ridicol.

Răspuns utilizator avertizat
| Continchiscontsters a răspuns:

Și-au bătut Joc de film frate m-am dus la cinema să-l văd și am da și 85 de euro pe bilet ca prostul și nici până la final nu am rezista am ieșit maxim dacă am stata jumate de ora deja ma enerva Jason ca făce ca o fetiță nu mai zic ca de prost era filmul și lau distrus de tot pentru mine toată seria fast furios este și va rămâne doar 1 2 3 4 5 6 7 atâta restul lau făcut praf deja o dădea în SF maxim nu mai faceau nimic de calitate lau distrus șiau bătut joc de film ma așteptăm să fie ceva frumos și bun da ei au început cu același rahat copii furați răpiți după aia de una singura bate o întreaga armata las-o dracu cum sa bați atâția frate după ăla arunca în oraș cu o minge atomica don vede mingea atomica și se duce cu mașina după și uite asa don reușește cu o mașină sa arunca o mine atomica nu știu la dracu unde lau distrus frate.

| 47red a răspuns:

Eu una doar 1-6 am vazut pana acum, f&f x inca nu l-am vazut dar mi-am mai luat spoilere. De la 8 incolo nu prea mai e la fel, a devenit mai mult din curse de masini, furat din camioane (f&f 1) si alte chestii in James Bond wannabe din ce spune lumea pe net. laughing