Ai privit filme?:)))
pai ia de aici:
the wash
ice age 4
abraham linclon the vampire hunter
man in black 3
the friday (triology)
rush hour (triology)
hotel transilvania
stolen
braveheart
transformers (triology)
the hobit
ghost rider 2
dark knight rises
intouchables
the artist
ted
mai cauta si tu pe www.cinemagia.ro/
Ice Age 4, Transformer, Man in black, Ted, Hotel transilvania, Abraham linclon the vampire hunter le-am privit, dar restul le voi privi. Mersi.
Tu sau voi ziceti-mi mai multe filme si eu va spun daca le-am vazut sau nu. Si daca vrei viseaza, poate iti va fi mai usor.
Am impresia ca esti in necunostiinta de cauza in legatura cu modul de operare pe acest site! Nu vi si intrebi ce filme ti-am recomanda la care fiecare sa vina cu un titlu iar tu cu un "l-am vazut" sau nu.E ca si cum te-as pune sa ghicesti culoarea mea preferata!
Ai intrebat de filme? Ai primit un site pentru filme de unde iti poti alege sa vizionezi ce genuri vrei tu!
Ar fi apreciabil ca lumea sa gandeasca inainte sa-si dea drumu la degete pe tastatura!
Am scris si toate care le-am gasit, le-am privit. Mersi de serial.O sa-l privesc.
Deci: Mean Girls 2, The Notebook le-am privit. Celelalte au un titlu interesant.Am sa le privesc.
Filmele care mi-au placut foarte mult sunt : Taken, Captivity, Reqviem for a dream, bridge to terabithia, 127 hours, remember me,aleeping with the enemy,meet joe black,war of the worlds, easy A, sensless,forrest gump, wild child, the last song, flipped, a walk to remember, orphan, LOL, Hackino, Tuke Everlasting, the number 23...
Uita-te la astea si nu o sa iti para rau!
Funda?