| SimplyTheBest a întrebat:

Pt. cine urmareste Pretty Little Liars, sunt doar la ep 6.Stiti cumva cine e "-A-"? Nu pot astepta pana le vad pe toate laughing
Mersi.

Răspuns Câştigător
| lexisparkle a răspuns:

Din serial ultima noutate pe care o avem e ca alison avea o sora geamana pe care a omorat-o cand avea vreo 9 ani iar parintii ei au dat-o la un orfelinat.se pare ca sora ei nu a murit deci ea ar putea fi A! dar ca de obicei de fiecare data cand fetele cred ca stiu cine e, A le arata ca nu e asa dar abia dupa ce au facut deja o greseala!love struck

10 răspunsuri:
| selfie a răspuns:

In carte Alison are o sora geamana care este internata intr-un spital. Ele fac schimb de roluri si Alison ajunge la spital in locul surorii gemene si sora sa geamana ajunge sa fie prietene cu cele 4. Deci din carte A e Alison. Mai este o varianta. Cand se muta Mona (cred... eu am terminat serialul de mult si astept alt sezon) in casa aia noua gaseste jurnalul lui Alison si de acolo stie toate secretele lor.

| lollipopzz a răspuns:

A-Mona(sora geamana a lui Alison).app pe ce te uiti la pretty little liars?

| OliviaLowe a răspuns:

Lollipopzz - Mona nu este sora geamana a lui Alison! Sora ei geamana se numeste Courtney! Mona este doar o colega de scoala

| OliviaLowe a răspuns:

Lexisparke Pe sora geamana a lui Ali o cheama Courtney! Courtney se prefacea mereu ca e Ali. Fetele au fost mereu prietene cu Courtney care se prefcea ca e Ali, ele nu au cunoscut-o niciodata pe adevarata Alison.Courtney o raneste pe Ali cu cutitul DAR EA NU MOARE, astfel ca dupa parintii o trimit pe Ali la orfelinat crezand ca e Courtney deoarece parintii credeau ca Courtney este Alison. Dupa cativa ani Alison iese din aceea clinica de reabilitare si o omora pe Courtney

| SimplyTheBest explică (pentru OliviaLowe):

Mersii...serialul asta aproape k e Horror laughing. NU ma mai uit la sez 2, e prea dur, de fapt mai dur ca 1. Mai bine ma uit la 90210. happy. Oricum mersi mult.

| Vasiliev_Lenutzika_1995 a răspuns (pentru OliviaLowe):

Stiu eu varianta asta demult, dar nu e asa, nu e dupa carti, e modificat serialul

| danadanuzza a răspuns (pentru Vasiliev_Lenutzika_1995):

Atunci cum e?

| pinkobsession a răspuns:

A este Mona happy! Am citit cartile si ea este.

| Vasiliev_Lenutzika_1995 a răspuns:

OliviaLowe stiu eu varianta asta demult, dar nu e asa, nu e dupa carti, e modificat serialul

| Ana_Ana_1990 a răspuns:

A este Cece Drake / Charles DiLaurentis....la inceput Cece a fost baiat dar si-a dorit sa devina fata si si-a luat numele de Cece... Cece a fost la Radley si a fost prietena cu Bethany Young (Bethany a omorat-o pe mama lui Toby) si Cece a hotarat sa ii spun lui Alison ca e A si apoi sa ii spuna toata ppvestea