Din serial ultima noutate pe care o avem e ca alison avea o sora geamana pe care a omorat-o cand avea vreo 9 ani iar parintii ei au dat-o la un orfelinat.se pare ca sora ei nu a murit deci ea ar putea fi A! dar ca de obicei de fiecare data cand fetele cred ca stiu cine e, A le arata ca nu e asa dar abia dupa ce au facut deja o greseala!
In carte Alison are o sora geamana care este internata intr-un spital. Ele fac schimb de roluri si Alison ajunge la spital in locul surorii gemene si sora sa geamana ajunge sa fie prietene cu cele 4. Deci din carte A e Alison. Mai este o varianta. Cand se muta Mona (cred... eu am terminat serialul de mult si astept alt sezon) in casa aia noua gaseste jurnalul lui Alison si de acolo stie toate secretele lor.
Lollipopzz - Mona nu este sora geamana a lui Alison! Sora ei geamana se numeste Courtney! Mona este doar o colega de scoala
Lexisparke Pe sora geamana a lui Ali o cheama Courtney! Courtney se prefacea mereu ca e Ali. Fetele au fost mereu prietene cu Courtney care se prefcea ca e Ali, ele nu au cunoscut-o niciodata pe adevarata Alison.Courtney o raneste pe Ali cu cutitul DAR EA NU MOARE, astfel ca dupa parintii o trimit pe Ali la orfelinat crezand ca e Courtney deoarece parintii credeau ca Courtney este Alison. Dupa cativa ani Alison iese din aceea clinica de reabilitare si o omora pe Courtney
Mersii...serialul asta aproape k e Horror
. NU ma mai uit la sez 2, e prea dur, de fapt mai dur ca 1. Mai bine ma uit la 90210.
. Oricum mersi mult.
Stiu eu varianta asta demult, dar nu e asa, nu e dupa carti, e modificat serialul
Atunci cum e?
OliviaLowe stiu eu varianta asta demult, dar nu e asa, nu e dupa carti, e modificat serialul
A este Cece Drake / Charles DiLaurentis....la inceput Cece a fost baiat dar si-a dorit sa devina fata si si-a luat numele de Cece... Cece a fost la Radley si a fost prietena cu Bethany Young (Bethany a omorat-o pe mama lui Toby) si Cece a hotarat sa ii spun lui Alison ca e A si apoi sa ii spuna toata ppvestea
rosettethedesignerofthemasterpieces întreabă:
AquagirlDiana întreabă:
anonim_4396 întreabă:
JohnnyBravo123 întreabă: