| Maopiscopulesculeandra a întrebat:

Vreau sa ma uit la seriale din astea scurte care sa te tina in suspans,si nu foarte lungi.M-am uitat de exemplu la Power Rangers Operation Overdrive, la care m-am uitat cand ersm foarte mic si pentru ca mi-a placut si nu mai stiam ce se intampla am ales sa ma uit din nou.La ce seriale sa ma uit?
Multumesc!

6 răspunsuri:
| Bondarel99 a răspuns:

Prison Break

Răspuns utilizator avertizat
| Sn4k3 a răspuns:

Seriale de 1-2 sezoane:
Off the Map
Rush
The River
Containment

| iamprettybored a răspuns:

Valea mută (mini serie românească pe HBO, 4 ep)
Stranger things (2 sezoane, 8-9ep)
Anime-urile au în general puține episoade și sunt și scurte. Intri pe myanimelist și îți alegi genul, îți dă acolo o listă cu animeuri.

| Georgiana_Ari_1997 a răspuns:

1. Strnager things( deocamdata are 2 sezoane, primul sezon are 8 episoade si al doilea 9 iar dupa parerea mea este cel mai bun serial EVER-in jur de 40min. un episod )
2. Riverdale (are 2 sezoane sezonul 1 avand 13 episoade iar sezonul 2 inca continua si este un serial foarte bun -un episod are in jur de 40 min. un episod)
3. Everything sucks ( are un sezon cu 10 episoade si este un serial destul de bun-un episod are in jur de 30 de min. un episod )
4. The end of the *** world ( are un sezon, 8 episoade si este un serial bun -un episod dureaza in jur de 25min. un episod)

| aumih16 a răspuns:

E misto si power rangers! am vazut cand eram mai mic! vreo trei serii! mighty morphin era prima! pe pro tv era! mama ce misto era seria aia! dupa aia mai tarziu forta mistica sau mystic force! si chiar si operatiunea peste limite sau operation overdrive! vremuri! acum numai sunt seriale cum erau! eu m-am uitat cand era hannah montana magicienii din waverly place zack si cody ambele ala pe punte si ce viata minunata da cam atat! in fine daca vrei power rangers iti sugerez prima serie ca mie mi-a placut adica mighty morphin care era pe pro tv! ma gandesc acum cu nostalgie la el! si cand ma gandesc ca la vremea aia aveam 7 ani abia! doamne ce trec anii astia! vremuri taica vremuri!