| VreauSaCunsoc a întrebat:

Seriale bune, gen Riverdale?

Răspuns Câştigător
| Nigirishimete a răspuns:

Salut, iti recomand niste seriale de mai jos pe care merita sa iti omori timpul.

Prison Break - Lincoln Burrows este acuzat de uciderea lui
Terrence Steadman, fratele vicepreședintei Statelor Unite ale Americii. Procurorii aduc dovezi solide care nu lasă nici o urmă de îndoială asupra identității făptașului, iar Lincoln este condamnat la moarte și este mutat în închisoarea Fox River, unde își așteaptă execuția. Fratele său, Michael Scofield, este convins de nevinovăția lui Lincoln și decide să-l salveze, concepând un plan ingenios de evadare. Pentru a pătrunde în închisoare, simulează jefuirea unei bănci. Ajuns în Fox River, Michael intră într-o cursă contra timpului în care trebuie să depășească numeroasele obstacole care stau în calea planului său. Protagoniștii sunt ajutați de avocata Veronica Donovan, care încearcă să facă lumină în cazul lui Lincoln și să descopere persoanele care se află în spatele conspirației. Eforturile ei sunt zădărnicite de acțiunile unor agenți sub acoperire care aparțin unei organizații numită Compania.
Merita vazut in pararea mea este un serial de nota 10.

Supernatural - După moartea mamei lor, într-un incendiu suspect care le-a ars casa, Sam și Dean Winchester au trăit o viață mereu pe drumuri alături de tatăl lor. Anii trec, iar cei doi băieții fac echipă pentru a-l găsi pe tatăl lor, John, care dispare în timpul unei „vânători". Cu toate acestea, tatăl lor nu este un vânător obișnuit: el vânează creaturi supranaturale, cum ar fi fantome, vampiri și spirite. De asemenea John și-a instruit fiii să facă același lucru. De-a lungul călătoriei lor, Sam și Dean salvează oameni nevinovați, luptă cu creaturi și fantome și adună indicii privind locul în care se află tatăl lor. Sam începe să dezvolte în mod misterios abilități psihice și are viziuni în timpul călătoriei. Ei îl găsesc în cele din urmă pe tatăl lor, care le arată că creatura care a ucis-o cu ani în urmă pe mama lor este demonul Azazel (denumit și "Ochi galbeni") și singurul lucru care-l poate ucide este o armă legendară creată de Samuel Colt. Sezonul se încheie cu frații și tatăl lor implicați într-un accident de mașină, atunci când un camion lovește partea din față a autoturismului Impala. Ei se află în interiorul mașinii, acoperiți de sânge și inconștienți.
Merita vazut este un serial de nota 10.

Teen Wolf - un adolscent care suferă de astm şi trăieşte cu mama sa în localitatea Beacon Hills. Într-o noapte, el şi cel mai bun prieten al său, Stiles Stilinski, fiul şerifului local, află de un cadavru ciopârţit în doua şi merg în pădure să găsească cealaltă jumătate, dar Scott e muşcat de un vârcolac. Astfel, în dimineaţa următoare, Scott îşi dă seama că nu mai are nevoie de inhalator şi că are super abilităţi, cum ar fi super viteză şi simţuri ascuţite. Devine vedeta echipei lacrosse şi câştigă admiraţia celei mai populare fete din şcoală, Lydia Martin, dar şi invidia prietenului ei, Jackson Whittemore. Scott începe o relaţia romantică cu o nou venită în oraş, Allison Argent, şi află că tatăl ei, Chris Argent, e un vânător de vârcolaci.
Merita vazut este un serial de nota 9.

The Originals - The Originals este spin-off-ul serialului The Vampire Diaries. Dar totusi este mai bun decat The Vampire Diaries.
Hibridul Klaus, jumatate vampir, jumatate varcolac,''jumi-juma, haha'' se intoarce in orasul pe care el l-a construit, New Orleans. Klaus doreste sa redevina stapan in oras, dupa ce l-a pus ca inlocuitor pe Marcel, un vampir transformat de acesta. Klaus o lasa insarcinata pe Hayley (asta se intampla in TVD (The Vampire Diaries), dar ei nu au niciun sentiment unul pentru celalalt. Elijah, fratele lui Klaus se indragosteste de Hayley, iar Klaus de Camille.
Pe langa poveste vampirilor, apar si dusmanii acestora (vampiri, vrajitoarele). Marcel incearca sa il invinga pe Klaus cu ajutorul unei vrajitoare, Davina.
Este un serial de nota 10.

Arrow - un playboy miliardar din Starling City, care iși petrece 5 ani pe o insulă după ce vasul pe care era naufragiază și toată lumea de la bord moare, inclusiv tatăl său, Robert Queen. Când ajunge înapoi în Starling City, el se reunește cu familia: mama lui, Moira, sora sa mai mică, Thea și noul soț al mamei sale, Walter Steele, noul CEO al Queen Consolidated. Cel mai bun prieten al său, Tommy Merlyn, fiul miliardarului Malcom Merlyn, și fosta lui prietenă, Laurel Lance, sunt fericiți că îl revăd. Serialul introduce numeroase personaje din DC comics, atât în prezent cât și în flashback-uri de pe insulă, multe dintre aceste personaje luptând pentru preluarea controlului în Starling City.

The Flash - După ce acceleratorul de particule cauzează o furtună ciudată, investigatorul criminalistic Barry Allen este lovit de un fulger si cade într-o coma adâncă. După 9 luni acesta se trezește și își dă seama că ceva s-a schimbat, are puterea de super viteză, acordându-i posibilitatea de a se deplasa prin Central City ca un înger păzitor nevăzut.Deși initial este încântat de noile sale puteri, Barry este șocat să descopere că nu este singurul care s-a schimbat după furtuna cauzată de acceleratorul de particule. Partenerii lui Barry de la laboratoarele S.T.A.R. îl ajută să îi protejeze pe cei nevinovați. Momentan doar cațiva prieteni apropriați știu că Barry este literalmente cel mai rapid om in viață, dar nu va dura mult până lumea va afla că Barry Allen a devenit... Flash.

The American Horror Story - Familia Harmon: psihiatrul Ben, soția sa, Vivien și fiica lor adolescentă, Violet, care se mută din Boston în Los Angeles după ce Vivien are un avort spontan, iar Ben are o aventură amoroasă. Ei se mută într-un conac restaurat și întâlnesc foștii proprietari, familia Langdon și doi dintre cei patru copii ai săi, Tate și Addie si desfiguratul Larry Harvey. Ben și Vivien încearcă să-și reclădească relația în timp ce Violet, suferind de depresie, își petrece timpul cu Tate. Familia descoperă că acea casă este bântuită de fantomele tuturor celor care au murit pe proprietate.
Sezonul 2 a fost si mai interesant - Întâmplarea are loc în 1964 și este centrată în jurul pacienților, doctorilor și călugărițelor care ocupă Instituția Psihiatrică Briarcliff, localizată în statul Massachussets și fondată pentru a trata criminalii demenți. Administrația include severa Soră Jude, protejata ei, Sora Mary Eunice și fondatorul instituției, Monseniorul Timothy Howard. Medicii însărcinați cu tratarea pacienților sunt psihiatrul Dr. Oliver Thredson și sadicul om de știință Dr. Arthur Arden. Pacienții, mulți dintre care pretind a fi instituționalizați pe nedrept, includ jurnalista homosexuală Lana Winters, acuzatul criminal în serie Kit Walker, pretinsa ucigașă Grace Bertrand și nimfomana Shelley. Locatarii din Briarcliff sunt în mod obișnuit subiecții unor influențe științifice și supranaturale, incluzând posedări demonice și răpiri extraterestre.

Breaking Bad - În centrul acțiunii este Walter White, un geniu in chimie, care a ajuns insa sa fie doar profesor ce predă într-un liceu din Albuquerque, New Mexico. El are dificultăți financiare, un fiu handicapat și o soție gravidă. La aceste probleme se adaugă diagnosticul de cancer pulmonar pe care îl primește în primul episod al serialului. Pentru a face rost de banii necesari tratamentului și a asigura viitorul familiei sale după moartea lui, White se asociază cu un fost elev, mic traficant de droguri, și începe să producă fără știrea familiei metamfetamina, un drog psihostimulant. Astfel ajunge să fie implicat în tranzacțiile și jocurile periculoase din lumea traficanților de droguri. Situația se complică și mai mult când poliția începe să investigheze cazul lui, sub conducerea lui Hank, propriul său cumnat.
Un serial de nota 10.

Lucifer - Satana, supărat pe viața lui plictisitoare din iad, vine și locuiește în Los Angeles pentru a ajuta omenirea și pentru a curăța „mizeriile" provocate de ea, iar prin abilitățile sale telepatice aduce la suprafață cele mai profunde dorințe sau gânduri ale oamenilor.
Un serial de nota 9.

2 răspunsuri:
| FaraNumePls a răspuns:

The 100

| Justme111 a răspuns:

Pretty little liars, Gossip girl

Întrebări similare