Primeval
Este un serial foarte frumos
O echipa top secreta se lupta cu niste monstrii care apar din alte anomalii (Portale) Si mai multe
Au si o poveste de dragoste, chiar daca nu are vampiri, are monstrii
Iti garantez ca te si sperii putin, o sa si plangi, o sa si te bucuri
de toate... Imi place foarte mult din aceasta cauza
M-a captivat... Plus ca este si amuzant
Ti-l recomand din toata inima mea! :* Are 8 sezoane, apropo ![]()
Vizionare placuta! :*
Incearca Hart of Dixie-este despre o tanara domnisoara, doctor din Manhatan care este nevoita sa se mute in provincie la un cabinet medical.Este o comedie romantica foarte buna.
The secret circle(are un singur sezon din pacate)-este povestea unor adolescenti vrajtori/vrajitoare care, dupa cum spune si titlul, formeaza un cerc secret.Este un serial captivant.
Game of thrones-nu cred ca mai are nevoie de descriere(are o grafica foarte buna)
Nu-mi plac comediile romantice >.< Dar multumesc oricum.
Pai filme cu vampiri ar fi The Brides of Dracula (1960); Day Watch (2006); Underworld (2003);. From Dusk Till Dawn (1996); Shadow of the vampire (2000); Blade (1998); Interviu cu un vampir (1994); Queen of the damned (2002); Let the right one in (2008); Twilight (2008) sau cauta pe net cele mai bune filme cu vampiri.
SmallVille, o sa.ti placa la nebunie! sau The Originals sau Supernatural sau The walking dead sau Once upon a time.
Uite astea-s comedii : How i met your mother, two and a half men, dar ce cauti tu seamana cu Violetta, vorbesc serios
Violetta, un serial pentru copii cu varste cuprinse intre 5 si 7 ani. eu caut cv mai " The vampire diaries", ceva mai captivant pentru momentele cand sunt plictisita la extrem.
Geo4 întreabă:
JohnnyBravo123 întreabă:
LisaJulie întreabă: