O decizie grea
Titanic va rămâne întotdeauna unul dintre cele mai bune filme din genul dramă şi romantic. Povestea acestuia este ca una desprinsă dintr-un basm, în care o fată din înalta societate se îndrăgosteşte de un băiat oarecare şi indiferent de cine se opune ei sunt hotărâţi să rămână împreună. Este un film special, iar finalul foarte trist. Dar nu ştiu de ce, am avut impresia că aşa se va termina
De când vaporul a fost lovit mi-am tot spus că fie el, fie ea sau amândoi vor muri.
Remember me mi-a plăcut la nebunie
Şi asta nu fiindcă joacă Robert Pattinson în el sau cine ştie ce alt actor. Povestea seamănă cât de cât cu ea din Titanic. Băiatul nu trebuia să se îndrăgostească de ea, şi ea de el.Relaţia lor a avut urcuşuri şi coborâşuri, la fel ca într-o relaţie adevărată. Asta cred că a avut în plus faţă de Titanic, unde relaţia lor era perfectă, singurul moment de slăbiciune fiind atunci la sfârşit cu colierul. La Remember me m-a şocat cel mai mult sfârşitul. Când în sfârşit toate probleme se rezolvaseră, el moare. Îţi dă de gândit finalul, şi rămâi mereu cu întrebarea "de ce?", încerci să găseşti răspunsul, dar totuşi nu poţi fi sigur de el. Asta mi-a plăcut cel mai mult la acest film ![]()
So, cred că în final aleg Remember me datorită finalului şocant şi poveştii mult mai realiste.
Tu ce alegi?
Ambele filme au farmecul lor. Caci "Titanic" are la baza scufundarea celui mai mare vapor din lume, iar "Remember me" - atentatele de pe 11 septembrie 2001. Desigur ca nu exista grad de comparatie intre cele filme, unul care a castigat 11 premii Oscar, iar celalalt un premiu Teen Choice Award. Ambele au dramatismul lor.Dar faptul ca in "Titanic" ne este prezentata realitatea cruda, iar in "Remember me" o profesoara scrie pe tabla 11 septembrie 2001 si atat, fura din tot farmecul filmului.
Fimele nu pot fi comparate. Caci ambele sunt bune, dar fiecare in felul lor!
Jeanny22!
Eu una aleg Titanic.
Nu zic ca Remeber me a fost un film rau insa nu ma atras intr-un mod special sau (dupa parerea mea) sa aiba ceva original de "wow", actiunea ma plictiseste, pe cand Titanic are acel "ceva" care ma atras.
Remember me!
Povestea de iubire e simpla, nu tipic hollywoodiana si actorii sunt foarte buni!