anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Top 5 filme must seebig grin ma refer la genu ala de filme care sa te faca sa vrei sa il mai vezi iar si iar, sa fie impresionant, lectii de viata...cred ca ati prins ideea big grin poate sa fie si mai mare topul si mai mic...calitatea conteaza

6 răspunsuri:
| Diabolique a răspuns:

Requiem for A Dream (2000), The Shawshank Redemption (1994), The Godfather (seria), Se7en (1995), The Usual Suspects (1995), Forrest Gump (1994), Hannibal (seria), American Beauty (1999), The Dark Knight (2008), American History X (1998), V for Vendetta (2006), Rain Man (1988), Gladiator (2000), Hooligans (2005).
Aș putea scrie sute de filme care m-au impresionat. Dacă dorești o listă detaliată, anunță-mă.
Numai bine!

| RaZoR2 a răspuns:

INtra pe www.cinemax.ro si gasesti ce gen de filme vrei

| robyiyo a răspuns:

Filmele care m-au impresionat pe mine sunt :
-7 pounds
-mr.nobody
-shawshank redemption
-green mile
-never get back

| geo_fili_2006 a răspuns:

Nu mi le aduc aminte pe toate,dar cele mai recente sunt Hachiko a dog's story(drama), Amor în stil italian(comedie), dar si Virgin la 40 de ani(tot comedie) la 4 si 5 daca imi mai aduc aminte!

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Fiecare are un stil anume... De exemplu, pe mine ma pasioneaza filmele fantastice, horror si mai putin dramele. Topul celor pe care le'am vazut pana acum si care m'au impresionat in mod deosebit este:

1)The Lord Of The Rings(iubesc totul la acest film : tema, actorii, fantasticul, efectele)

2)Harry Potter(imi plac vrajile)

3)Pan's Labirinth(un film super)

4)Titanic(m-a marcat pe viata...)

5)Twilight(ce sa spun)

6)The Count Of Monte Cristo (totusi mai buna e cartea, iti sugerez s-o citesti)

7) The Unborn(horror rau)

8)A Walk To Remember(trist)

9)Remember me (ah, si la asta am plans)

10)Avatar

11)2012

12)The Chronicles Of Narnia

13)The Spiderwick Chronicles

14)Speak ( with Kristen Stewart)

15)The Messengers 1 si 2

16)The Duchess

17)The Pirates Of The Caribbean

18)La Figlia Di Elisa(serial)

19)The Ring (1, 2)

20)Mirrors (1 si 2)
Sper ca te-am ajutat, sa le vizionezi pe primele ca sunt super tari ...Vizionare placuta!

| Dani04 a răspuns:

If only