| Ionut659 a întrebat:

TPU de ce oare se speculează că în 2022 sau 2023 se va face sezonul 2 la Darling in the Franxx? Dacă chiar este adevărat? Am și eu niște idei:
1. Nana va apărea în sezonul 2 100%. Ea la final a zis că este nemuritoare datorită energiei magmatice.
2. Zero two și Hero vor avea alte personalități și zero two nu va mai fi așa de puternică, ba chiar nu va mai fi un monstru sau o clonă a lui 001.
3.Vor fi noi răufăcători. (Așa cred)
4.Sunt sigur 100% că acțiunea se va petrece în viitor. Îmi pot da seama de asta din outroul de la ultimele episoade (outroul cu orașul).
5. Ce mă face sigur că sezonul 2 va apărea este textul de la final care zice "Și aici începe o nouă poveste." sau așa ceva. Outroul cu orașul reprezintă introul sezonului 2.
6. Dacă ați văzut finalul animeului știți că la final din statuia aia de piatră a lui 02 apare un copac.Copacul acela s-ar putea să fie foarte important pentru Zero Two și hero. Sunt sigur că acel copac îi va ajuta pe ei cumva.

Ce ziceți de aceste idei care cred că vor fi în sezonul 2? Eu zic că vor apărea măcar 2/3 idei în sezonul 2.
Am mai aflat ceva interesant despre sezonul 2. Cei care au făcut DITF (Darling in the Franxx) nu vor să ne spună nimic pentru a nu ne da spoilăre. Sunt sigur că ei fac precum cei de la rockstar cu gta 6.


Eu zic că sezonul 2 din DITF va apărea între anii 2022-2024 maxim. Este greu să lucrezi la un anime așa de bine făcut. Gândiți-vă că pentru a face un episod dintr-un desene animat este nevoie de multă muncă și mult timp (în jur de 20-30 zile) dar un desene animat nu se compară cu DITF. Ce vreau să zic e că acest anime este mai mult decât unul obișnuit! El are o poveste foarte bună și arată superb, nu cred că anul acesta vom avea un nou sezon din DITF dar poate în câțiva ani vom avea un nou sezon cu o nouă poveste dar cu aceleași personaje și aceași temă.

Voi ce credeți?

2 răspunsuri:
| EllaAndreea1655 a răspuns:

Imi place cum gandesti si ideeile tale par destul de bune pentru urmatorul sezon, dar momentan putem doar sa ne dam cu parerea si sa asteptam lansarea

| Ionut659 explică (pentru EllaAndreea1655):

Da,eu am citit zeci de articole și am analizat profitul pe care l-au făcut. Dacă pun ideile ăstea în DITF 2 vor face mulți bani.