anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

TPU, eu chiar nu inteleg. Este exact acelasi film, dar se termina altcumva... Lamuriti-ma va rog si pe mine. Funda!

http://www.youtube.com/watch?v=g0HWhf7iiho&list=WLXVrsY- Q99ACs4oVk4EwKRHimFIqUSOFu(37:01)http://www.veoh.com/watch/v19776205dtPtBKrr(1:29:20)Deci eu chiar nu inteleg.

Răspuns Câştigător
| UnleashedPsycho a răspuns:

E posibil să fie un fel de variantă extended. Cum e cu Lord Of The Rings, sunt multe scene scoase din film pentru că e mult prea lung pentru a fi vizualizat în cinematografe/la televizor.

| anonim_4396 explică (pentru UnleashedPsycho):

Mersibig grin

5 răspunsuri:
| Diabolique a răspuns:

Fenomenul e destul de comun și se numește „final alternativ".
Acesta reprezintă filmarea (sau refilmarea) sfârșitului unui film pentru lansarea oficială, de obicei impusă de studio datorită unui număr vast de motive (rezultatele testului de audiență, abordarea unor subiecte controversate sau nepopulare, oferirea unui final fericit, etc.)
„Game of Death" - Jocul morții (1978) cu Bruce Lee are două finaluri alternative, conform wikipedia.
În primul final, după ce îl vedem pe Billy învingându-l pe Dr. Land, care cade de pe acoperiș, poliția și ambulanța ajung la fața locului. Billy este arestat, iar Dr. Land este luat de către ambulanță.
În al doilea final, după ce Billy îl învinge pe Dr. Land, este văzut la port cu Ann, luându-și la revedere de la Jim. Scena următoare arată un vas pornind în larg și o poză cu Bruce Lee. (această scenă e inclusă în ambele finaluri).
Seară faină.

| anonim_4396 explică (pentru Diabolique):

Mersi :d m-a ajutat big grin

| Cristi_Hordila_1991 a răspuns:

Pai e al doilea e mai lung, e cel brut

| anonim_4396 explică (pentru Cristi_Hordila_1991):

Nu la asta m-am referit... dupa ce se termina exact aceeasi actiune se intampla chestii diferite in cele 2 videoclipuri. si in caz in care nu te-ai prins, nu e vorba despre lungimea videoclipurilor. videoclipul de pe youtube, cel mai scurt, este doar partea cu cea mai multa actiune a filmului... ma rog, las-o balta. daca nu intelegi nu ma poti ajuta cu nimic.