|

Vreau sa vad un film/ serial care are la baza descifrarea codurilor lui Leonardo da Vinci. Unde se fac cercetări despre operele sale, unde se descifrează mesajele lui. Chestii de genul

11 Raportează Evaluează
11 răspunsuri:
| a răspuns:

Pai ai zis film deci nu documentar, cea mai cunoscuta serie este formata din:
The Da Vinci Code (2006)
Angels & Demons (2009)
Inferno (2016)

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

ISUS NU a existat
crestinismul e o religie inventata si copiata dupa religia lui Horus
NU a existat nici o fecioara Maria
DECI NU EXISTA NICI UN SFATUL GRAAL... cel putin nu versiunea crestina, cu atat mai putin versiunea din film cu urmasii lui Geezaz si sarcofagul fecioarei Maria, care e o versiune a ideii de Sfantul Graal

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns (pentru Bizon95):

PS nu ca nu mi-ar fi placut filmul, chiar mi-a placut, iar Amélie, adica Audrey Tautou imi placea cu mult dinaintewinking

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns (pentru Bizon95):

Pentru tine si cei care n-au fost acolo BUG MAFIA-N-ai fost acolo, se arata clar sintagma nu vorbi daca nu ai vazut sau stii, fara polemica dar nu se stie exact daca omul a ajuns sau nu pe LUNA, apoi sa te indoiesti daca exista sau nu un Creator este cale lunga...
Iarasi unii in ipocrizia si lipsa de imaginatie doresc sa atribuie omenirii varful piramidei apogeului evolutiei, gresit Universul este nemarginit, s-ar putea cu stupoare sa aflam peste un timp 10-50-100-500 de ani ca suntem cele mai inferioare fiinte din Univers.
Repet pentru a mia oara teoria big bangului cade, fara intervenita unei fiinte SUPERIOARE, Terra nu ar fi existat asa cum o avem si nici galaxiile si nici nimic, nici macar acele gauri negre, totul este de o precizie fantastica... daca nu pui faina,apa, sare NU O SA IASA BAH MAMALIGA! PENTRU UNII dintre voi daca puneti rahat si apa iese un politist dar pentru mintile corecte rahat cu apa iese tot rahat cu apa.
Si apropo de horus si inainte de el existau alte si alte religii, daca ai fi urmarit Ancient Aliens si primii faraonii sunt considerati acolo a fi fiinte extraterestre (pentru ca studiati fiind unii au trasaturi fizice care nu sunt conform cu firea umana, unii dintre primii faraoni, de acolo a venit si idea ca erau un hibrid extraterestru) care s-au impus, iar la plecarea lor au lasat cate un om stapan peste Egipt.
Iar pentru cei care se dau docti si citeaza si din Biblia, si Biblia are o vechime mai mare de +5000 de ani incepand cu vechiul testament, deci adevar exista peste tot dar nu vrem sa il vedem e altceva.
Daca tu iti impui ca dupa moarte nu exista nimic, toata viata vei merge pe aceasta idee.
Omul a spus ca vrea sa vada un film ceva, poate si ideile lui Da vinci erau intr-un anume fel gandite, iar documentarele si filmele le-au RASTALMACIT, atata timp cat nu da vinci a facut aceste afirmatii si acestea fapte pot fi speculate.
Si apropo NU in Biblie se vorbeste de Sfantul Graal ci tot necedinciosii au promovat aceste idei, la...2004 - 2100 + Vezi răspunsul întreg

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns (pentru Simpatik):

NU am spus ca nu exista un creator
EU CHIAR CRED CA EXISTA DUMNEZEU
numai ca nu e nici pe departe ce zice religia

am spus NUMAI ca nu a existat Isus si ca religia crestina e inventata

dovezile cum ca D-zeu NU este iubitor sunt ZDROBITOARE in lumea asta, daca asta si nimic altceva nu ar contrazice religia, asta ar fi indeajuns

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns (pentru Bizon95):

"Eu chiar cred că există Dumnezeu"
Doar crezi? Sau ştii precis?

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns (pentru sabin89):

Nu e nimic gresit in acea afrimatie e sinonim cu insusi credinta.
De aceea si Crezul incepe cu "Cred intr Unul Dumnezeu "
Diferita mi se pare afirmatia ca acest domn crede in existenta lui Dumnezeu dar nu si a fiului acestuia, Iisus.
Dar tot el a zis ca Dumnezeul sau nu este crestin.
N-are rost plemica fiecare natie si popor are divinitatea sa, pe mine nu ma deranjeaza nici ateii, nici musulmanii si chiar nici satanistii, fiecare cu ale lor.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns (pentru Simpatik):

E o diferenţă între a crede şi a şti

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns (pentru sabin89):

Sa nu fim mai catolici decat Papa totusi, cred in Dumnezeu dar nu stiu cum arata si nici unde este localizat pentru ca nu L-am intalnit.
Cei care stiu sigur ca exista Dumnezeu si cum arata si l-au cunoscut personal (imi permit spune aici ca pe o persoana fizica, desi Dumnezeu este Duh Sfant ) sunt cei care au purtat in vechiul testament discutie de la egal la egal cu Dumnezeu: Adam, Enoh si sper sa nu gresesc Avraam, nici macar Moise nu a fost fata in fata cu Dumnezeu.
Explica totusi de ce exista diferenta intre a crede si a sti cand vine vorba de credinta in Creator? ele nu sunt sinonime in acest context?

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns (pentru Simpatik):

Aş putea să continui comentariile, dar mi-am amintit că aici suntem pe categoria Filme, şi deci n-ar prea fi indicat. Reţin însă ideea şi o să caut un prilej pe o categorie potrivită. Chiar mi-ar face plăcere o discuţie pe această temă.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns (pentru sabin89):

Ai dreptate, suntem pe filme si ne vor lua de urechi.
Din pacate discutiile despre Divinitate si religie (aici pe TPU exista si o categorie dedicata religiei) trece in diverse in injurii si polemici pentru ca subiectul este unul foarte complex si chiar necesita studii in domeniu pentru ca putea purta o discutie avansata.
De aceea ma tem sa scriu ceva referitor la aceste subiecte caci mereu se gaseste un agitator care va vrea sa se faleasca cu ceva anume.
Cum spuneam este foarte complex orice subiect ce tine de biblie, sa nu uitam ca preotii fac scoala iar pe langa asta cei mai buni studiaza carti ani de zile, ori eu nu-s in domeniu mai stiu si eu una alta.
Punem punct acestei discutii pe care recunosc eu am adus-o in acest stadiu, adica am deviat de la subiect!

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează