Actiune/Dragoste:Skyfall (2012),The Expendables 2 (2012),The Hunger Games (2012),The Hunger Games: Catching Fire (2013),Rush (2013),Escape Plan (2013),Pacific Rim (2013),Fast & Furious 6 (2013),
Iron Man 3 (2013),Inglourious Basterds (2009),Blood Diamond (2006),The Great Gatsby (2013),Titanic (1997),The Curious Case Of Benjamin Button (2008),Shakespeare In Love (1998),Love In The Time Of Cholera (2007),Midnight In Paris (2011),Now Is Good (2012),Never Let Me Go (2010),The Notebook (2004),A Walk to Remember (2002),Remember Me (2010),Three Steps Above Heaven (2010),I Want You ( 2012 )
Iti spun niste filme care mie mi-au placut : Limitless,Never let me go,Curious case of Benjamin button, The truman show,The bucket list, Shwshank rendemption,The last of the mohicans,Apcalypto (nu e apocaliptic,e cu amerindieni ),One flew over the chuckoo's nest,Donnie Darko, Ring of the Nibelungs, Executive decision, The transporter, Sweet november, Speed 1.
Daca ceri de la niste straini filme de dragoste si actiune de nota 8+, s-ar putea sa ai ca sugestii The Notebook sau The Avengers, adica filmele alea de 2 lei pe care nu le vrei. Cauta-ti tu niste filme care sa-ti atraga interesul si nu te mai lua dupa nota de pe IMDb, ca e pusa de utilizatori, iar multe filme cu note mari sunt fie banale, fie de căcat.
Totusi, iti recomand Die Hard. Chiar nu stiu ce nota are, da se merita sa-l vezi.
Dar nu am zis sa aiba nota 8 pe IMDb sau pe cinemagia..etc. era vorba de nota 8 evaluare personala nu de pe site-uri, stiu si eu cum sunt puse notele acolo pe site-urile de gen
The prestige( un film foarte bine realizat care te tine in suspans pana la sfarsit), Prisoners( la fel te tine in suspans, dar este foarte foarte diferit de prestigiul ), apoi clasicele The Godfahter si Scarface.Ar mai fi : The Butler si Rush( nominalizate la Oscar anul asta, in opinia mea mult mai bune ca 12 ani de sclavie), la fel si Captain Philips. Alte filme mai vechi sa zic asa care mi-au placut : Invictus, Il capo dei capi, Se7en,The Hurricane ( povestea foarte interesanta a unui fost boxer), Shutter Island...Aceste filme sunt toate diferite intre ele, nu am scris genul fiecaruia... Daca te hotarasti asupra unuia poti da raspuns.iar eu ti-l voi descrie atat cat trebuie, fara a dezvalui chestiile importante care fac tot farmecul.
JohnnyBravo123 întreabă:
LisaJulie întreabă: