Am doi perusi, de doua saptamani sunt foarte speriati, ce pot face?
Hei TPU, unde pot sa gasesc markere, sprayuri, vopsele in Ploiesti?
Ofer funda.Am o catelusa Amstaff care a fatat 7 catelusi, 6 dintre ei s- au dezvoltat asa cum trebuie dar o femela s- a dezvoltat foarte greu, e de abia jumate cat fratii ei.De ce a ramas asa in urma...? (mai mult)
Vreau sa îmi iau pui de nimfa, dar as vrea 1. Are ceva dacă este doar 1, o sa se simtă singur si o sa fie deprimat?
Ouale la perusica mea nu sunt fertile, sunt limpezi. Intrebarea este urmatoarea: Ar trebui să îi mai las ouăle sau să le iau? Menționez că au mai mult de 20 de zile de clocire.
Unde gasesc jucarii?!
Ofer funda. Urgent. Am luat doi catelusi Amstaff metis, masculul e dezvoltat cum trebuie dar femela e foarte micuta. Omul de la care i- am luat mi- a zis ca a fost data la o parte de la supt dar totusi...? (mai mult)
Am văzut mulți câini, husky, cu un ochi albastru şi unul maro şi voiam să ştiu dacă sunt aşa din naştere sau li-s-a schimbat culoarea pe parcus?
Salutare tuturor vreau sa va dati cu parearea... ce ar putea avea catelul meu. Stau la curte am 3 caini (bichoni) 1 fata si 2 baieti cei 2 baieti mai ies afara pe sub gard( da stiu trebuie sa pun ceva...? (mai mult)
De curând m- am mutat la casa și am găsit 3 pisoi, i- am hrănit in continuare și au mai venit câțiva, sunt 11 acum.Eu încerc sa le dau spre adopție, însă pana atunci ajutați-...? (mai mult)
De vreo 10 luni am un peruș, iar acum 2 săptămâni mi- am luat o perușa pentru el. Se jujiuleau, se iubeau nu era nicio problemă între ei. Aveau o colivie mare, spațioasă cu toate lucrurile ...? (mai mult)
Buna seara TPU. Perusica mea cloceste de 19 zile si inca nu a iesit nimic din oua, nici macar semne ca ar iesi. Ma ajuta cineva, sa ii mai las ouăle sau le i-au, sunt fertile sau nu?????
Eu am un caine bichon maltese in varsta de 5 luni jumate si azi m- am uitat in gura lui si am observat ca pe partea dreaptă jos nu mai are un canin.Nu stiu daca este canin sau nu dar este cel...? (mai mult)
E mai uşor să ai o pisică decât un câine?
Îmi puteți Spune va rog ce vaccin trebuie sa-i fac unui cățeluș ciobănesc caucazian?
Am găsit pe strada un amstaff/pitbull în vârstă de 4 ani, câinele foarte chinuit și lăsat acolo sa moară de foame și de sete asa ca l- am luat acasă. Puteți să- mi spuneți cum se...? (mai mult)
Buna, sunt foarte îngrijorat de pisica mea, când era mai mică avea un ochi mai lipit, acum același ochi îl are mai închis decât celălalt, mi- e foarte frica sa secrete ceva dar nu e umflat ...? (mai mult)
Azi dimineata s- a intamplat ceva oribil.O sa povestesc.Deci am niste vecini cate au niste caini (ciobanesti germani) si sunt foarte blanzi si e o fata si un baietel.Azi cand sa ma duc in ...? (mai mult)
Am un bichon de 2 luni, cam cat ar costa vaccinul si carnetul?
As vrea sa- mi iau un acvariu cu pesti dar sunt incepator si nu cunosc prea multe, care poate sa- mi spuna de ce anume am nevoie pentru un acvariu mic(de inceput) si bugetul pe care trebuie...? (mai mult)
Bună, ma ajutați si pe mine cu un sfat va rog, vreau sa cumpăr un caine pentru fetele mele un bischon. E cam mare, are 8 luni credeți că s- ar adapta, nu ar plânge dupa stăpânii lui sa se miaune...? (mai mult)
Am un papagal Agaponis, dar nu stiu ce fructe si ce legume are voie sa mănânce...as vrea sa imi sugerati cele pe care le adoră deoarece îl am de puțin timp și as vrea sa ma imprietenesc...? (mai mult)
La cat timp dupa ce a nascut poate ramane gestanta din nou o catea?
Buna TPU. Acum 1 săptămâna motanului meu i- au curs ochii și i- am luat de la farmacie picături cica pentru chestia asta. L- am dat dimineața după masa și seara și cum tot hoinărește el. ...? (mai mult)
Buna, as vrea sa ma apuc de sala, as vrea sa aduc sportul in viata mea pentru ca parerea mea, merita. Totusi..inainte de asta, am 2 intrebari 1.Iti trebuie neaparat abonament la sala? 2.Am 15 ani,...? (mai mult)
De unde pot cumpăra un raton? Pls ajutați-mă!
Salut, am un rr 520 si mi s-a rupt schimbatorul(sramx3) merge sa ii pun sram x4?
In afara de maimute si rozatoare, ce animale exotice poti detine in mod legal in Romania?
Voua cat v- a lipsit motanul? Doar motanul nu pisica? Ca mie imi lispeste de mai mult de 6 luni... adica lispseste din perioadele de calduri. Din martie dupa toata vara, toamna si acum intram in perioada...? (mai mult)
Salut, am un caine are cam vreo 2 luni pentru varsta lui, are picioare lungi si e inalt, e negru si are urechile putin lungi si are putin alb pe piept. De la cel care l- am luat a zis ca tatal lui e...? (mai mult)
Cum va hraniti pisica daca lucrati 8/10 ore pe zi? Ii lasati in bol? Al meu mananca mereu din prima.
Astazi cainele meu ( un labrador de 7 luni) a ingerat aproape jumatate de litru de ulei prajit ( am uitat oala pe aragaz cat am fost plecata), iar mai apoi a dat afara. Nu da semne de schimbare ...? (mai mult)
Salut, am un caine cam ca aici https://www.sunphoto.ro/AndreeaAlexandra/Animale/ODZYSLKRGXEDMVGAKSAG este mai slab putin nu are ochii albastri si nu are urechile asa mari, stiti ce rasa e?
Salut, cum pot pune o poza cu un catel sa o vedeti si sa imi spuneti ce rasa e?
Am un catel Bichon Maltese de 1 an. Acum 2 saptamani ceva de genul si cand am venit de la scoala l- am luat in brate si i- am vazut organil genital umflat adica pe ambele parti o umflatura si era foarte...? (mai mult)
Buna ....am o femela de molly bleck si este grasuta, eu am zis ca va face pui intr- adevar am bagat- o in casa de nasteri si asta seara a inceput sa dea afara niste icre galbui. Eu asa zic ca sunt dar...? (mai mult)
Perusica mea are 5 ouă si cloceste de ceva timp si inca nici un semn sa aiba pui. Este posibil să nu fie fertile ouăle din vina masculului ca am mai citit ceva pe net? Va rog dau funda.
Am găsit un câine pe strada care este lovit la lăbuță, nu poate sa calce pe ea.Nu am posibilitatea sa îl duc la veterinar...ați putea sa îmi daci niste sfaturi in legătura cu ce sa...? (mai mult)
Hei TPU. Eu am un caine bichon maltese in varsta de 5 luni si era invatat sa faca afara nevoile dar acum de vreo o săptămână nu l- am mai scos pentru ca este ploaie si el se murdareste tot si ii este...? (mai mult)
Am 3 pisicute si nu ies afara, se plictisesc, nu au cu ce sa se joace. Le fac un fel de mingi din hartie dar se plictisesc, am luat si o minge de ping pong dar nimic. Ce as putea sa iau sa se joace ...? (mai mult)
Buna, vin cu o intrebare despre pesti si acvariu. Am cumparat un peste Beeta mascul si 5 neoni...nu am problema cu ei in acvariu in niciun sens. Intrebarea insa e ca pot hrani neonii cu mancarea pe care...? (mai mult)
Am si eu o intrebare daca ma poate ajuta cineva, am 2 bichonei havanezi un baiat de un an jumatate si o fetita de 3 luni. Ideea este ca baiatului nu i- a cazut deloc parul nici macar cand era...? (mai mult)
Chinchilele trebuie duse la veterinar?
Hei TPU, vreau sa achiziționez un airsoft, un sniper, dacă îmi poate spune cineva un model bun, cu o putere de peste 3J, sub 700-800 lei. Mulțumesc, dau funda!
Aş vrea să-mi cumpăr un cățel.M-ați putea ajuta cu un exemplu de rasă? Să fie destul de cuminte şi să-i placă copii.Mulțumesc!
Este foarte greu de întreținut o pisica? Mă puteți ajuta cu o lista de lucruri pentru ea sau nu știu ce face o pisica?
Daca am piedut carnetul de sanatate al cainelui ce trebuie sa fac?
Îmi doresc mult o pisica dar tatăl meu nu mă lăsa, mama e de acord, as putea sa o țin în camera mea fara să își dea seama?
Buna, am luat in pui de pitbull de la cineva, are 5 săptămâni și sunt cam umflați fiindcă au viermisori, persoana respectiva mi- a zis ca le- a dat pastiluță cu o zi înainte dar nu știu dacă...? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
LisaJulie întreabă:
Furnicuta000 întreabă:
anonima2324 întreabă:
Floriscarlat1980 întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Roma Antica
Haide sa vedem cat de multe stii despre Cetatea Eterna si eroii (pozitivi sau negativi) ai acesteia