TPU
  • Întrebări şi răspunsuri
    • Recomandate
    • Recente
    • Populare
    • Categorii
    • Fără răspuns
    • Fără fundă
    • Oracol TPU
    • Comunitatea
    • TPU Wiki
    • TPU Music Stream
  • Quiz-uri
  • Magazin Premii
  • Loading
Pune o întrebare
Pune o întrebare
Prima pagina  Categorii Hobbies & Pets

Hobbies & Pets

• 128
  • 129
  • 130
  • 131
  • 132
Ady117
în 19 Noiembrie 2018 | Ady117 întreabă:

Rasa de câine chow chow alb este o rasă care se poate dresa ușor sau greu? ( Adică să asculte ceea ce îi spun și să înțeleagă ceea ce îi spun cât de cât ) Este o rasă rea de fel? ...? (mai mult)

2
Răspunde Raportează
Alex1028
în 18 Noiembrie 2018 | Alex1028 întreabă:

Ajutați- mă! Am 2 porumbei si nu stiu dacă sunt mascul sau femela iar de unde i- am luat a zis ca este o pereche dar cel care a zis ca masculul este mai mic decât femela, gât mai subțire dar erau...? (mai mult)

1
Răspunde Raportează
Paulica12323
în 18 Noiembrie 2018 | Paulica12323 întreabă:

Știe cineva unde pot învăța și eu trucuri de magie foarte bune cum sunt astea? https://youtu.be/alr6WDD_fTo

1
Răspunde Raportează
Ciprian_Jurchela_1986
în 18 Noiembrie 2018 | Ciprian_Jurchela_1986 întreabă:

Am si eu o cațea care a născut! Totul e ok, numai ca si ea si puii sunt plini de purici! Ce as putea sa fac sa scape de purici la vârsta asta? Multumesc!

2
Răspunde Raportează
Lahfu33
în 18 Noiembrie 2018 | Lahfu33 întreabă:

Pisica mea de ieri nu mai mănâncă si am observat ca face si diaree. E ca o legumă doar sta si doarme. Este pui si are 3 luni. Mai toarce cand o mângâi. Dacă nu mănâncă nimic moare si...? (mai mult)

4
Răspunde Raportează
gardin
în 18 Noiembrie 2018 | gardin întreabă:

am niste timbre si nu stiu unde le-as putea vinde in Pitesti Nu pe olx sau alte astea, un magazin sau daca cunoasteti pe cineva care se ocupa.

2
Răspunde Raportează
CineSuntEu
în 18 Noiembrie 2018 | CineSuntEu întreabă:

Pisica mea de vreo 4 zile a inceput sa dea gaze urat mirositoare foarte des. Stie careva ce poate avea sau vreun medicament care sa o ajute?

1
Răspunde Raportează
Vasiliu_Catalin_1998
în 18 Noiembrie 2018 | Vasiliu_Catalin_1998 întreabă:

Salut, mi- a murit un cățel și mi se pare un pic cam ciudat ca am gasit sange langa el si pe el, pe coada destul de mult care a iesit din anus, cu o seara inainte era normal, jucaus si s- a culcat la...? (mai mult)

3
Răspunde Raportează
plomette1
în 18 Noiembrie 2018 | plomette1 întreabă:

Buna tuturor, am 2 perusi care amandoi au 3 luni si le- am luat niste iod pentru perusi si nu stiu ce cantitate de iod sa le pun. M- am uitat pe net si zice ca la un perus sa le amestec in mancare si ...? (mai mult)

1
Răspunde Raportează
yourkittycat
în 18 Noiembrie 2018 | yourkittycat întreabă:

Am o pisica de doua ani, o tin in casa, de cateva zile un ochi a inceput sa ii lacrimeze. Ii curg lacrimile la un ochi, dar cand o sterg cu servetel se ia ceva maroniu, nu este puroi, nici lacrima...? (mai mult)

3
Răspunde Raportează
Tarzhan
în 18 Noiembrie 2018 | Tarzhan întreabă:

Am o boală in acvariu. Am văzut zebrele ca au cativa solzi zbârliți si cozile puțin tocate. Le- am despartit dar ziua următoare si câțiva guppy au cozile tocate si sunt foarte apatici. Stie cineva...? (mai mult)

2
Răspunde Raportează
anonim_4396
în 18 Noiembrie 2018 |

Hei TPU. Eu am un bichon maltese si m- ar interesa ceva. El are in jurul ochilor rosu si chiar daca il spăl tot ii rămâne rosu. Daca ma duc sa il tund si spun si mi- l tund in jurul ochilor, tot ...? (mai mult)

1
Răspunde Raportează
Fluturas_Denisa_1976
în 18 Noiembrie 2018 | Fluturas_Denisa_1976 întreabă:

Va rog frumos spuneti-mi si mie daca imi pot spala cainele dupa ce i-am aplicat picaturi anti-purici si daca pot... peste cate ore?

1
Răspunde Raportează
miaelsa960
în 18 Noiembrie 2018 | miaelsa960 întreabă:

Cum să îmi dresez singură câinele într-o perioadă scurtă? Unde pot găsi informații pentru un dresaj complet, că pe net nu sunt? Mulțumesc!

2
Răspunde Raportează
TeodorBerca
în 17 Noiembrie 2018 | TeodorBerca întreabă:

Imi puteti spune, va rog frumos, daca aveti o pisica(de preferat British Shorthair)de unde pot achizitiona aceasta rasa de pisica, pura, cu vaccinurile si deparatizarile la zi, invatata la litiera...? (mai mult)

2
Răspunde Raportează
Florina1324
în 17 Noiembrie 2018 | Florina1324 întreabă:

As dori sa imi iau un catel. Am gasit un crescator care din greseala, unul dintre caini(de alta rasa) i- a lasat cateaua gravida. Cere 300 de euro si vreau sa il iau, dar e metis si nu sunt complet...? (mai mult)

4
Răspunde Raportează
Zeinbenet
în 17 Noiembrie 2018 | Zeinbenet întreabă:

Care sunt semnele ca o iepuroaica trebuie sa fete si daca le are morti in ea le poate fata sau trebuie sacrificata.

1
Răspunde Raportează
Alinus23031230
în 17 Noiembrie 2018 | Alinus23031230 întreabă:

Am un ciobănesc german de 6saptamani.Este la zi cu vaccinurile, este ținut in casa(iesim de 2- 3ori pe zi afara) și îl hrănesc doar cu pedigree, dar astăzi de dimineata am observat ca...? (mai mult)

2
Răspunde Raportează
Cost321
în 17 Noiembrie 2018 | Cost321 întreabă:

am nevoie de ajutorul vostru. am un puiut de 2 luni, si nu poate face caca bine, gen se screme si in curisor rămâne un rahatel mic, cred ca e constipat, și de ce se trage pe fundulet sau habar...? (mai mult)

1
Răspunde Raportează
Mt34
în 16 Noiembrie 2018 | Mt34 întreabă:

Cine îmi poate spune și mie niște sfaturi pentru bicicliști începători?

4
Răspunde Raportează
anonim_4396
în 16 Noiembrie 2018 |

Am o pisica de doar 3 luni, iar de vreo săptămână a inceput sa elimine constant gaze urat mirositoare încontinuu... Stie careva vreun medicament sa o ajute? V- ati mai confruntat careva cu...? (mai mult)

1
Răspunde Raportează
anonim_4396
în 16 Noiembrie 2018 |

Vreau sa imi cumpar o camera foto Nikon sau Canon. Imi puteti recomanda ceva? Eu am telefon Samsung s9 si face foarte bine pozele, as vrea o camera care sa faca si mai bine pozele. In general vreau sa...? (mai mult)

6
Răspunde Raportează
Orla
în 16 Noiembrie 2018 | Orla întreabă:

De curand cateaua mea de rasa amstaff s-o imperechiat cu un mascul de rasa cane corso... stie careva daca puii care ies or sa fie frumosi?

3
Răspunde Raportează
Vasiagp
în 16 Noiembrie 2018 | Vasiagp întreabă:

Știe cineva cum se recunoaște un papagal nimfa femelă și un papagal mascul?

3
Răspunde Raportează
Arome
în 15 Noiembrie 2018 | Arome întreabă:

Stiti cu ce se trateaza colicile la puiutii de catel? ( au 3 saptamani)

1
Răspunde Raportează
Vasiagp
în 15 Noiembrie 2018 | Vasiagp întreabă:

Intrebarea mea este asta: Daca o femela perus face oua in lipsa masculului ouale sunt fertile? Am mai auzit pe net ca nu ar fi fertile daca lipsește masculul. Întreb asta pentru ca femela ...? (mai mult)

2
Răspunde Raportează
coccy1
în 15 Noiembrie 2018 | coccy1 întreabă:

Buna, am si eu o problema. Deci (va rog sa ma ascultati pana la capat), eu, cum am casa cu mansarda, ma voi muta acolo curand, eu acum momentan stau jos cu sora mea mai mica si cu parintii mei, dar...? (mai mult)

4
Răspunde Raportează
anonim_4396
în 14 Noiembrie 2018 |

He TPU! Azi de dimineata am gasit un porumbel afara si statea intr- un colt si parea bolnav si l- am luat acasa.Cand am ajuns acasa am vazut ca avea amândoi ochii închiși și lipiți cu sânge.Deasupra...? (mai mult)

6
Răspunde Raportează
antoniaidk
în 14 Noiembrie 2018 | antoniaidk întreabă:

Am un catel in vârsta de 6luni, iar eu stau la casa.Toata vara stateam in curte și ma jucam cu el.Acum, cu venirea frigului petrec mai putin timp afara, undeva la aproape o ora cu tot cu...? (mai mult)

3
Răspunde Raportează
gardin
în 14 Noiembrie 2018 | gardin întreabă:

am o problema garava, am doi caini aproape 9luni si cam de o luna am observat ca au viermi in ochi, se numeste telazioza si le- am dat timp de o saptamana si ceva cu o crema. Niciun rezultat,...? (mai mult)

2
Răspunde Raportează
Panteraa
în 14 Noiembrie 2018 | Panteraa întreabă:

Cele mai faine filme de Craciun?

2
Răspunde Raportează
Shi_Box_Alexandru_2001
în 14 Noiembrie 2018 | Shi_Box_Alexandru_2001 întreabă:

Aveți idee de unde pot să iau acea pânză pe care scriu galeriile mesaje la meciuri?

1
Răspunde Raportează
SPECTOGRAFIE
în 13 Noiembrie 2018 | SPECTOGRAFIE întreabă:

Câinele meu de dimineață e căzut lat, are ochii deschiși și nu ii mai închide deloc, dar respiră.Ce ar înseamna asta? Menționez că i-a curs o secreție albicioasă din ochi.

2
Răspunde Raportează
Arad_Umbe_1989
în 13 Noiembrie 2018 | Arad_Umbe_1989 întreabă:

Bună ziua. Aproximativ o luna am adoptat un husky siberian în vârstă de 7 ani... Am observat ca are burta mare și rotunda, sfarcurile cam mari și uneori tari. Mănâncă foarte mult și bea foarte...? (mai mult)

2
Răspunde Raportează
iustinul78
în 12 Noiembrie 2018 | iustinul78 întreabă:

Deci, ieri mi- a murit pisica. A fost calcata de o masina. Si ma simt foarte rau, nu sunt obisnuit fara ea:). Ce pot sa fac ca sa uit? Sa adopt un pui exact la fel? Chiar imi e dor de...? (mai mult)

3
Răspunde Raportează
Vasiagp
în 12 Noiembrie 2018 | Vasiagp întreabă:

Bună seara TPU. Acum am observat ca perusica mea a depus 2 ouă. Am o intrebare: Dacă ea le-a depus în cuib pe lemn trebuie să îi pun rumegus sau să nu umblu deloc la ei? Dau funda va rog!

2
Răspunde Raportează
Kadxss
în 12 Noiembrie 2018 | Kadxss întreabă:

Vreau si eu reteta de fluffy slime fara borax. Multumesc.

2
Răspunde Raportează
Vasiagp
în 12 Noiembrie 2018 | Vasiagp întreabă:

Am o pereche de perusi si de la un timp femela doarme foarte mult in cuib chiar si noaptea iar cand iese afara o hrănește masculul si se urca pe ea. Posibil sa faca oua dupa toate astea?

5
Răspunde Raportează
RaulC2002
în 12 Noiembrie 2018 | RaulC2002 întreabă:

Spuneti-mi ce ati alegi dintre chow chow white sau bulldog francez blue! Ps-locuiesc la bloc

8
Răspunde Raportează
Francixx15
în 12 Noiembrie 2018 | Francixx15 întreabă:

Am o intrebare legata de pisica mea de 9 ani. Mai am un motan de aproape un an, ma rog..ideea e ca pisica mea de 9 ani e gestanta ea e alb cu negru si e foarte pufoasa (maidaneza) si are ochii verzi...? (mai mult)

2
Răspunde Raportează
DianaNicola
în 11 Noiembrie 2018 | DianaNicola întreabă:

Pisica mea a inghitit o musca, imi puteti spune daca e periculos in vreun fel? Sa ma duc cu el la doctor? DAU FUNDA!

3
Răspunde Raportează
Alexblu23
în 11 Noiembrie 2018 | Alexblu23 întreabă:

Imi recomanda cineva un brand de mâncare pentru câinii din rasa amstaff, dețin unul de 3 luni si as vrea sa stiu care ar fi mai bun pentru creștere dezvoltare.

1
Răspunde Raportează
CristinaQ
în 11 Noiembrie 2018 | CristinaQ întreabă:

Este normal ca pisica mea sa aiba spasme musculare puternice atunci cand se sperie sau cade? De ex noi aveam pentru ea acel stalp pentru ascutirea gherutelor si impreuna cu el are niste scaune, sus, ...? (mai mult)

3
Răspunde Raportează
Mt34
în 11 Noiembrie 2018 | Mt34 întreabă:

Pe scurt, nu am mers niciodată cu bicicleta. Nu știu ce modele sunt bune pentru incepatori. Mă puteți ajuta?

4
Răspunde Raportează
Kadxss
în 11 Noiembrie 2018 | Kadxss întreabă:

Vreau sa fac un fluffy slime si nu am borax imi dati o reteta de fluffy slime fara BORAX DAU FUNDA!

1
Răspunde Raportează
Albu_Georgiana_2000
în 11 Noiembrie 2018 | Albu_Georgiana_2000 întreabă:

Hey! Imi spune si mie cineva ce pasari pot trai si singure? Vreau sa îmi iau o pasare, dar nu vreau pereche.

3
Răspunde Raportează
Alex2i3ie7
în 11 Noiembrie 2018 | Alex2i3ie7 întreabă:

,am si eu o intrebare, am un Bishon Maltez si tot vomita ce sa ii fac?

8
Răspunde Raportează
Zeinbenet
în 11 Noiembrie 2018 | Zeinbenet întreabă:

Deci Am o iepuroaica rasa berbec care trebuia sa fete pe data de 06.11. 2018 dar azi deja are 35 de zile de gestatie si nu a fatat si nici cuib nu are gestanta e sigur pentru ca am incercat- ...? (mai mult)

1
Răspunde Raportează
Alexblu23
în 11 Noiembrie 2018 | Alexblu23 întreabă:

Buna seara, de curând mi- am cumparat in cățel rasa amstaff si as dori sa stiu care este mâncare potrivita pentru el de la ce firma, alții spun că Royal Canin ar fi cel mai bun, astept răspunsuri...? (mai mult)

1
Răspunde Raportează
Unknown192743
în 10 Noiembrie 2018 | Unknown192743 întreabă:

Am un catel Bichon Maltese de un an si o zi. Parintii mei uneori ii dadea prajitura dar nu cu multa ciocolata si nu in cantitate mare, i- am mai dat : Mandarine, Mere, Banane, Chips- uri, Pufuleti....? (mai mult)

3
Răspunde Raportează
  • 128
  • 129
  • 130
  • 131
  • 132
Magazinul de premii TPU
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat

Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat

16 Moneda TPU

Cumpără
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0

Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0

50 Moneda TPU

Cumpără
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam

Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam

50 Moneda TPU

Cumpără
Previous Next
Zelist Monitor
Întrebări populare
  • AndreiAdrian028
    trimisă acum 20 ore

AndreiAdrian028 întreabă:

In loc sa-l respectati si promovati pe Alexandru cel Bun, voi dvs.il promovati idolatrizati si respectati pe Vlad Dracu sau Vlad Tepes care era un ucigas si un tortionar calau ori psihopat!?
    32 răspunsuri
  • Alexandru9971
    trimisă acum 19 ore

Alexandru9971 întreabă:

Salutare tuturor! Sunt pe profilul "Științe sociale", ce facultate aș putea face pentru a ieși direct cu un job bun?
    12 răspunsuri
  • AndreiAdrian028
    trimisă acum 20 ore

AndreiAdrian028 întreabă:

Binele,pacea sunt considerate pacat pentru ca te simti bine,dar raul calaismul, psihopatia bataia de joc batjocura care implica victime nu sunt pacat?
    12 răspunsuri
  • Silwian
    trimisă acum 13 ore

Silwian întreabă:

De ce Armata Română nu are curaj sa doboare dronele rusești întrate în spațiul aerian Romanesc?
    12 răspunsuri
Remarcate de editori
  • Apreciat de editori
    annonimaaaa555
    annonimaaaa555 a primit o monedă TPU pentru răspunsul:

O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)

• Apreciat de editori
    Korkodeln
    Korkodeln a primit o monedă TPU pentru răspunsul:

Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)

• Apreciat de editori
    AndaAlexandra
    AndaAlexandra a primit o monedă TPU pentru răspunsul:

Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)

Statistici TPU
  • Utilizatori: 1.584.053
  • Întrebări: 3.953.635
  • Răspunsuri: 17.657.310
  • Întrebări cu răspuns: 95%
  • Timp mediu de răspuns: 37 minute
Ce zici de un quiz?
Dulciuri de pe mapamond

Dulciuri de pe mapamond

Esti un fan infocat al dulciurilor? Vezi daca cat de multe stii despre ele!

Start quiz
Categorii
  • 652.044 Adolescenţi
  • 55.596 Afaceri & Financiar
  • 22.872 Artă şi Cultură
  • 72.838 Auto & Moto
  • 144.239 Beauty & Fashion
  • 16.486 Benzi desenate
  • 55.079 Carieră
  • 20.352 Casă & Grădină
  • 44 Cauze nobile
  • 297.208 Conversaţii