| teapz a întrebat:

Ajutor! Cainele meu a fost intepat in nasuc ieri de o albina. Vomita si tuseste. Am fost cu ea la doctor si a facut multe tratamente, injectii dar nu a dormit toata noaptea si in continuare face acelaşi lucru. Ce as putea face? Este un chihuahua.

4 răspunsuri:
anonim_4396
| Anonim a răspuns:

Inca are dureri. Ii va trece.

| ONXJoker a răspuns:

Omule, tatăl meu a avut nişte stupi. Am fost la el, am fost înţepat, nu-s alergic, mi s-a umflat şi mie uneori în locul în care am fost înţepat, dar n-am murit. Stai calm! Acul de albină are venin dar nu e mortal, ba din contră este foarte sănătos. Este perfect normal dacă nu ai fost înţepat de foarte multe ori să ai anumite simptome cu tot cu tratament. Îi va trece!

| Kittylover2011 a răspuns:

Buna! Am si eu o catelusa tot chihuahua.Trebuie sa stii ca ei se imbolnavesc repede si sunt foarte sensibili, de aceea trebuie sa-i oferi cele mai bune conditii.Catelusa are aceste simptome deoarece acul albinei contine venin si s-ar putea sa fi ajuns undeva in corp. Daca tratamentul care il are acuma nu functioneaza trebuie sa mergi la un alt medic.Acum cand catelusa ta vomita ar trebui sai dai ceai amar, stiu ca suna ciudat, insa ajuta la stomac.

| Florina1728 a răspuns:

Inseamn ca, cainele este alergic la albine (si cateaua mea a fost muscata de o albina in nasuc din fericire nu i s-a intamplat nimic) cainele tau poate a facut alergie cand l-a muscat, trebuia sa pui o bucata de gheata la nasuc pentru ca poata sa moara de la intepatura (am trecut si eu prin asta) cel mai bine ar fi sa o duci din nou la veterinar