| Skarr a întrebat:

Am luat o pisica de pe strada acum 2 săptămâni. Are vreun an. Și pe lângă că are multa energie și gheare uriașe care nu pot sa le tai pentru că mă zgârie de îmi da sângele și am avut și infecție după. Am mai tăiat gheare la pisici nici una nu făcea așa. Pe lângă asta. Lasă mult, adică foarte mult par. Nu am mai văzut o pisica sa lase atât par. Nici nu mă lăsa să ii dau cu peria că mă zgârie și fuge. Și încerc să nu o las in pat și să o dau afară din cameră noaptea dar vine la ușă și face zgomot și miauna până deschid. E asa de mult că am patul plin și dacă nu se urca in el. Văd părul cum plutește prin aer de multe ori și cum atunci când sare lasă o dara de par in aer. Ieri incercam sa dorm și simțeam cum mă gâdilă părul pe la nas. Nu pot sa stau așa că innebunesc. Nu-mi place parul. Nu vreau sa o dau afară dar mă gândesc cateodată daca nu-i era mai bine afara..Tot încearcă în fiecare zi sa fuga pe ușă când o deschid. Ce sa fac?

Răspuns Câştigător şi Apreciat de Editori
| rosessunflowersandlillies a răspuns:

Felicitari pentru faptul ca ai adoptat-o! Pentru gheare mergi la un veterinar. Cat despre par poti merge tot la un veterinar si poti intreba daca are anumite probleme ce ii provoaca asta. Daca crezi insa ca nu te poti acomoda ar fi bine sa ii cauti un alt stapan.

3 răspunsuri:
| Simpatik a răspuns:

Cel mai bine era sa nu o fi adoptat, e o pisica cu probeleme de caracter happy

sadrian46
| sadrian46 a răspuns:

Să o lași să fugă.

| tonyc7 a răspuns:

Lasa animalul in libertatea lui, adica afara, unde era obisnuita. Nici tie nu cred ca ti-ar conveni sa te sechestreze cineva cu forta intr-un apartament. Asa se simte si acea pisica. Iar parul acela pe care il lasa e ca un blestem care iti va atinge sanatatea mai devreme sau mai tarziu daca nu o eliberezi!