| loveshopping a întrebat:

Ati vazut New Moon? Daca da, ce credeti despre el?

11 răspunsuri:
mumoasa
| mumoasa a răspuns:

Mie mi-a placutbig grinlove struck

eluveitie
| eluveitie a răspuns:

Dezamagită total... mă aşteptam să fie mai bun... e drăguţ dar se putea şi mai bine happy

| Ana-Maria94 a răspuns:

Sincera sa fiu mie mi-a palcut da si Twilightu este ff interesant dar cartile sunt cele cu adevart interesante:X

| DianaLostInDreams a răspuns:

Frumos, dar slabut.Mult mai interesant Twilight.

| GnnAndra a răspuns:

Logic ca Twilight a fost mai bun. Era o poveste de dragoste.care inflorea pe zi ce trece mai mult.La New Moon e mai dramatica.normal ca nu putea sa fie ca prima. dar intr-adevar putea fi mai bine. Cred ca regizorul nu a inteles povestea. Dar are si parti bune Chris Weitz. Faza cu aruncatul in apa.melodia.si sincronizarea.Cred ca a fost cea mai tare parte din film! Multi, in special baietii pasionati de filme politiste critica filmul zicand ca numai fetitzele de 14-17 ani se uita la filmul asta.Mama are mai mult si ii place.Nu este o varsta pentru acest film.totul depinde de ceea ce te captiveaza. Si acum daca ma uit ori la Twilight sau New moon ma impresioneaza povestea.Cartile oricum.sunt mai bune ca filum. E pacat ca sunt atatea scene frumoase.Ar fi frumos un serial cu fiecare capitolhee hee!

| diva99 a răspuns:

A fost super tare!

| clady_5716 a răspuns:

Este un film foarte frumos! Imi place la nebunie, am devenit dependenta de el!

| marga09 a răspuns:

A aparut varianta buna pe net?

| HappyPills a răspuns:

Este ok, dar sincer, eu prefer twilight

| teonamaria a răspuns:

Mda... e ok...se putea si mai bine! zic eu.happy

| Ploaia a răspuns:

Salutare,
si eu vreau sa vad New Moon dar varianta buna, a parut deja?

Întrebări similare