|

Buna! Am o întrebare la care as vrea sa imi raspunda doar cunoscătorii de cauza, adica magicienii sau cei care practica magia sau cei care se antrenează sau sunt doar pasionați.Cat timp e bine sa te antrenezi pe zi? Facand orice mișcare sau flourish sau orice, cat timp e ok sa acorzi magie pe zi? Pun aceasta intrebare deoarece am vazut într-un reportaj despre un magician, Richard Turnee care a susținut că timp de 3 ani a exersat 10-20 de ore pe zi ceea ce mi se pare exagerat de mult,plus ca el face multe mișcări dar nu chiar asa de multe cat ne-am gandi(de regula legate de table shuffle sau zarrow shuffle),desigur extrem de bine facute, eu cred ca poti face ce face el cu antrenament dar nu cred ca cu chiar asa de mult antrenament adica eu cred ca trebuie sa acorzi magiei maxim câteva ore pe zi, cred eu dar astept si parerea voastră.

1 răspuns:
| a răspuns:

Nu sunt magician, dar raspunsul la aceasta intrebare, indiferent de domeniu, este "cu cat exersezi mai mult, cu atat vei fi mai bun".

Orele de exercitiu reprezinta investitia ta in acea profesie. Cu cat investesti mai mult, cu atat vei obtine mai mult. Daca investesti 10 minute pe zi, este ca si cum ai investi la bursa 10 lei. Nu vei obtine un castig prea mare.